Phone number: +32 2 481 03 73
  • Welk apparaat past het beste bij u?

Welk apparaat past het beste bij u?

Van bijvullen tot inspecties en reparaties. Als het gaat om nutsbedrijven en technici, weten we dat besturingssystemen, displayformaat, batterijduur en wifi-aansluitmogelijkheden belangrijke factoren zijn voor de keuze van computers voor uw technici en andere medewerkers.

Zij moeten een mobiele computeroplossing hebben die uitzonderlijk presteert in alle omstandigheden en bij elke taak.

De onderstaande informatie helpt u bepalen welke Toughbook of Toughpad het beste past bij uw bedrijf. 

 

10,1-inch converteerbare notebook CF-20

De Toughbook CF-20 biedt als eerste fully-rugged notebook met afneembare tablet een ongekend niveau van veelzijdigheid voor mobiele zakelijke computers. Deze biedt het beste van alles voor mobiele medewerkers en kan op zes verschillende manieren worden ingezet voor elke zakelijke behoefte.

10,1-inch tablet FZ-G1

De fully-rugged 10,1-inch tablet Toughpad FZ-G1 met Windows 8.1 Pro combineert een licht ontwerp met zakelijke uitbreidingspoorten en duurzaamheid voor de ultieme oplossing voor mobiel computergebruik.

7-inch tablet FZ-M1 

Deze compacte en lichte fully-rugged buitendiensttablets met Windows 10 Pro of Android KitKat bieden uitgebreide functionaliteit en uitstekende duurzaamheid voor buitenwerkzaamheden.

5-inch tablets FZ-E1 en FZ-X1

De Toughpad FZ-E1 en FZ-X1 combineren het beste van de functionaliteit van een handheld computer, smartphone en barcodelezer (optioneel) in één robuuste en productieve 5-inch tablet met keuze uit de besturingssystemen Windows Embedded 8.1 Handheld en Android 4.2.2.

4,7-inch handheld FZ-N1 en FZ-F1

Our super-light and slim handheld devices with smartphone functionality and built-in angled barcode readers offer quick and easy scanning. Also available in Windows and Android OS.