Phone number: +32 2 481 03 73
  • About Computer Product Solutions

Over Panasonic Computer Product Solutions

Panasonic TOUGHBOOK | Toonaangevend in rugged devices sinds 1996

Als mensen vragen: "Wat zijn de beste robuuste laptops en tablets ter wereld?", zijn er volgens ons verschillende elementen die aantonen dat Panasonic TOUGHBOOK het antwoord op deze vraag is.

Ons erfgoed, ons succesverhaal, onze "specialised" engineering, onze sectorkennis en 'voice of the customer'-aanpak, onze gerenommeerde service en onze toewijding aan innovatie - al deze zaken zorgen ervoor dat onze robuuste TOUGHBOOK laptops, tablets en handhelds van TOUGHBOOK steeds een stapje hoger staan dan andere apparaten.

Misschien is dit allemaal subjectief... maar als men vraagt wie de wereldmarktleider is op het gebied van robuust computergebruik, dan kan er op deze vraag maar één antwoord zijn, namelijk Panasonic TOUGHBOOK.

Sinds we meer dan twee decennia geleden de robuuste computermarkt creëerden, zijn wij de vaste nummer 1 in dit segment, en behouden we onze positie als Europese marktleiders met een omzetaandeel van 45% in de verkoop van robuuste en duurzame notebooks en tablets in 2019.*
 

Anders zijn zit in ons DNA

Wat TOUGHBOOK echt onderscheidt - en waarom wij de logische keuze zijn voor uw organisatie - is de reden van ons bestaan. Ons DNA.

Wij geloven in het ondersteunen van organisatie zoals de uwe in heel Europa om beter te worden. Om meer te kunnen doen. Om te kunnen werken op manieren die voorheen onmogelijk waren. Om een betere service te kunnen bieden. Om productiever te zijn.

En om dat te doen, geloven we in het anders zijn. Anders dan andere fabrikanten van mobiele technologie. Meer afgestemd op wat uw gebruikers echt nodig hebben. Meer gespecialiseerd in het afstemmen van onze robuuste technologie op hun eisen.

Vanaf het moment van conceptie is alles wat we doen erop gericht om beter, meer gespecialiseerd en meer geschikt te zijn dan wat dan ook in de markt.

Zoals de mensen die onze technologie gebruiken: 'Anders zijn zit in ons DNA'.

 

Luisteren naar de stem van onze klanten

Vanaf het prille begin hebben we onze reputatie - en ons succes in de markt - gebouwd op de behoeften, doelstellingen en eisen van onze klanten. Door met hen te praten, met hen te plannen en vooral naar hen te luisteren, hebben we onze TOUGHBOOK robuuste mobiele pc's, tablets en handhelds uitgerust met technologie die uniek ontworpen is om de uitdagingen te overwinnen waarmee professionals in verschillende sectoren dagelijks te maken hebben.

Elke vorm, feature en functionaliteit van elke notebook, tablet of handheld is speciaal ontworpen met een doel. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Welke uitdagingen en omstandigheden uw mobiele medewerkers ook tegenkomen in hun dagelijkse werk, TOUGHBOOK is al uitvoerig getest om ze te weerstaan, zodat uw medewerkers productief, efficiënt en winstgevend blijven.

Daarom zeggen mensen tegenwoordig, wanneer ze het hebben over duurzame of robuuste laptops, gewoon 'TOUGHBOOK'.

* VDC Research, maart 2020