• CPS Product line up

Over ons

 

Mobiele TOUGHBOOK pc's en tablets

 
TOUGHBOOK is niet alleen leider op de markt voor robuuste pc's en tablets, het heeft deze markt bepaald. Sinds de lancering van ons eerste model, meer dan een 20 jaar geleden, hebben mobiele TOUGHBOOK pc's en tablets hun eigen niche gecreëerd in de wereld van mobiele technologie, en de mogelijkheden van toegang tot gegevens en toepassingen in de meest uitdagende omgevingen geherdefinieerd.
 
Vanaf het allereerste begin zijn we trouw gebleven aan onze geschiedenis als technologiebedrijf, waarbij we ons bij alles wat we doen laten leiden door de ‘stem van de klant’. Dankzij deze belofte om te luisteren naar wat onze klanten werkelijk willen, zijn wij in staat de gespecializeerde, hoogwaardige toestellen te maken die kenmerkend zijn voor onze serie oplossingen.
 
Als u wilt weten wat de echte voordelen voor uw organisatie zijn indien u gebruik maakt van een TOUGHBOOK-oplossing, begin dan met een lijst van de uitdagingen waarmee uw mobiele werknemers te kampen hebben.
 
Wat staat meer productiviteit, meer efficiëntie in de weg?
Hoe kunnen ze winstgevender werken en kan tegelijkertijd beheer eenvoudiger worden geregeld?
 
De kans is groot dat veel van de kwesties kunnen worden herleid tot een probleem met de toegang tot gegevens of toepassingen onderweg. Er kan bijvoorbeeld geen verbinding kan worden gemaakt met de centrale systemen. Of er is gebrek aan voldoende batterijautonomie om op plaatsen zonder voedingsbron te werken. En soms zijn het de regen of zonlicht die u of uw werknemer beletten snel en doelmatig te werken.
 
Daar begint het verhaal van de TOUGHBOOK. Panasonic voorziet mobiele TOUGHBOOK pc's en tablets van technologieën die op unieke wijze zijn ontworpen om de toegangsobstakels die talloze professionals in veel sectoren dagelijks buiten hun kantooromgeving tegenkomen, uit de weg te ruimen.
 
Daarom wordt vaak de term ‘TOUGHBOOK’ gebruikt als men het heeft over robuuste of duurzame laptops.