• Horeca

Horeca

Of het nu gaat om een cruiseschip, een hotel of een restaurant: de reputatie – en het succes – van een horecabedrijf hangt volledig af van de kwaliteit en efficiëntie van de klantenservice. Met behulp van onze gespecialiseerde detailhandeltechnologie kunt u die hoge servicestandaard bereiken en de productiviteit van uw bedrijf op alle fronten verbeteren. 

Snel, efficiënt en flexibel bestellingen opnemen
In een hotel of restaurant kunnen medewerkers met een Toughpad-tablet bestellingen meteen aan tafel opnemen – exacter en efficiënter dan ooit mogelijk zou zijn met pen en papier. Tijdens het bestellen weten klanten meteen of iets verkrijgbaar is en kunnen ze informatie krijgen over speciale aanbiedingen of menuopties (met bijbehorende afbeeldingen). Bestellingen kunnen meteen rechtstreeks aan de keuken worden doorgegeven, zonder kans op fouten of vertragingen.

Meerdere toepassingen op zee
Op een cruiseschip kunnen POS-werkstations van Panasonic worden gebruikt voor het leveren van de uiteenlopende services die klanten verwachten. En voor passagiersmanagement zijn Toughpad-tablets ideaal als medewerkers taken moeten uitvoeren zoals het foutloos tellen van mensen aan boord van het schip en daarbuiten. 

Meer aantrekkelijke aanbiedingen
Uw medewerkers kunnen, uitgerust met Toughpad-tablets, al rondlopend reclame maken. Terwijl ze zich over het schip of door het hotel bewegen, kunnen ze gesprekken aanknopen met bezoekers, klanten en passagiers. Het delen van actuele informatie over activiteiten of speciale aanbiedingen, helder en duidelijk afgebeeld via de tablet, vergroot de kans dat klanten ingaan op uw aanbiedingen. 

Onderhoud wanneer dat het meest nodig is
In elke horecaomgeving is onderhoud een voortdurende vereiste. Met een Toughpad-tablet kunnen uw medewerkers het benodigde werk snel en gemakkelijk uitvoeren. Neem bijvoorbeeld een pretpark. Daar moet een technicus buiten werken, waar geen stroom is. Het kan slecht weer zijn, en overal om hem heen bevindt zich vuil, stof en water. Maar met een tablet zoals de Toughpad FZ-E1 bij de hand kan hij al die uitdagingen aan. Dankzij de lange batterijduur is de stroomvoorziening geen probleem. De tablet is volledig robuust, dus ruwe omstandigheden buiten houden hem niet tegen. Wifi-, 4G- en spraakfuncties voor volledige ondersteuning op locatie. Het krachtige Windows-besturingssysteem biedt alle verwerkingscapaciteit die hij nodig heeft om problemen exact vast te stellen, en met het buiten leesbare scherm kan hij overal werken waar dat nodig is.

Welke apparaten zijn geschikt voor de horeca?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7-inch Windows 8.1-tablet zonder ventilator met geïntegreerde opties als een streepjescodelezer of een magneetstriplezer. Dankzij de compacte afmetingen en krachtige functies is deze tablet perfect geschikt voor een groot aantal detailhandeloplossingen, zowel binnen het bedrijf als erbuiten.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 met bijbehorende toonbankcradle (POS)

Een combinatie van een lichtgewicht, volledig robuuste Windows 8.1-tablet en een zeer flexibele cradle, die zorgt voor betere klantenservice en die ruimte bespaart bij het verkooppunt.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 en FZ-X1

Volledig robuuste 5-inch tablet waarin de voordelen van alle mobiele ontwerpen worden gecombineerd – met opties voor het lezen van streepjescodes waardoor ze ideaal zijn voor inventarisbeheer en controles.

Meer informatie

POS-systemen (point-of-sale) JS-970

De JS-970, die compatibel is met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en is voorzien van een alles-in-een flexibel, modulair ontwerp en verwisselbare schermen, verhoogt de productiviteit, vermindert downtime en houdt de onderhoudskosten laag.

Meer informatie

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970