• Supermarkten

Supermarkten

Het ondersteunen van de activiteiten van een supermarkt is niet eenvoudig. Er zijn voortdurend andere aanbiedingen. Producten moeten voortdurend worden beheerd. Klantenservice van hoge kwaliteit is een voortdurende eis. Uw medewerkers moeten dus weten dat ze de ondersteuning en informatie die ze nodig hebben om deze uitdagingen aan te kunnen, altijd en overal binnen handbereik hebben.

Het web komt de winkel in
Als uw bedrijf alle kanalen wil aanbieden, moet u uw volledige winkelervaring voor elke klant integreren. Daarbij kan de technologie van Panasonic u helpen. Door rechtstreeks verbinding te maken met uw online én uw fysieke winkeldiensten, helpen we u om de aanbiedingen en informatie van uw website te koppelen aan wat u in de winkel levert. 

Medewerkers die zijn uitgerust met een Toughpad of Toughbook, kunnen klanten uw producten en aanbiedingen van dichtbij laten zien. Veel efficiënter en effectiever dan u zou kunnen bereiken met een onbemande balie. Dit ondersteunde verkopen leidt tot beter geïnformeerde klanten, meer tevreden klanten en klanten die meer en vaker bij u kopen.

Effectieve ondersteuning voor zelfscannen
Zelfscannen is ontwikkeld om het winkelen aangenamer te maken voor klanten, maar als er vaak hulp van personeel nodig is, worden klanten ontmoedigd het systeem te gebruiken. Maar als alle medewerkers een Toughpad-tablet hebben, kunnen ze klanten rechtstreeks benaderen om vragen te beantwoorden, ze te wijzen waar een gezocht product staat of ze informatie te geven over producten of beschikbaarheid.

Geïntegreerde streepjescodelezer voor inventarisbeheer
Naast de meteen duidelijke klantenservice bewijzen Toughpad-tablets hun waarde pas echt als ze worden gebruikt voor inventarisbeheer. Met geïntegreerde streepjescodelezers – een functie die u tevergeefs zult zoeken op veel andere tablets – wordt voorraadcontrole, -vervanging en -beheer een eenvoudige, nauwkeurige activiteit, waarbij informatie in real-time kan worden doorgestuurd naar backoffice-bestelsystemen en POS-terminals. Zo kunt u uw klanten nog beter bedienen.

Hoge prestaties bij het POS
Panasonic heeft ook een reeks POS-oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de vele eisen die worden gesteld aan het bedienen van klanten achter een toonbank. Wij hebben bijna drie decennia ervaring met detailhandel en technologie en leveren systemen die u de flexibiliteit, prestaties en lage totale kosten geven die uw bedrijf nodig heeft.

Training van medewerkers
De berg documentatie en papier die vaak komt kijken bij de training van medewerkers, kan dankzij Toughpad-tablets verdwijnen. Met onze 20-inch 4K-tablets kunnen medewerkers op de winkelvloer worden getraind, met uiterst gedetailleerde overzichten en afbeeldingen waarmee ze een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van informatie zoals winkelindelingen en bestelprocessen. Door de tablets van meerdere winkels of zelfs landen aan elkaar te koppelen, kunnen supermarktketens ervoor zorgen dat elke medewerker in elke winkel binnen de groep instructies kan krijgen om altijd dezelfde productplaatsing te gebruiken, waarbij updates of wijzigingen meteen met alle winkels kunnen worden gedeeld.

Welke apparaten zijn geschikt voor supermarkten?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7-inch Windows 8.1-tablet zonder ventilator met geïntegreerde opties als een streepjescodelezer of een magneetstriplezer. Dankzij de compacte afmetingen en krachtige functies is deze tablet perfect geschikt voor een groot aantal detailhandeloplossingen, zowel binnen het bedrijf als erbuiten.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 met bijbehorende toonbankcradle (POS)

Een combinatie van een lichtgewicht, volledig robuuste Windows 8.1-tablet en een zeer flexibele cradle, die zorgt voor betere klantenservice en die ruimte bespaart bij het verkooppunt.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 en FZ-X1

Volledig robuuste 5-inch tablet waarin de voordelen van alle mobiele ontwerpen worden gecombineerd – met opties voor het lezen van streepjescodes waardoor ze ideaal zijn voor inventarisbeheer en controles.

Meer informatie

Toughpad UT-MA6

De eerste 20-inch 4K-tablet ter wereld met robuuste duurzaamheid en een ongelooflijk HD-scherm.

Meer informatie

Toughpad UT-MB5
Point-of-Sale Systems (POS) JS-970
POS-systemen (point-of-sale) JS-970

De JS-970, die compatibel is met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en is voorzien van een alles-in-een flexibel, modulair ontwerp en verwisselbare schermen, verhoogt de productiviteit, vermindert downtime en houdt de onderhoudskosten laag.

Meer informatie