• Retail stores

Winkels

Als u klantenservice volgens de hoogst mogelijke normen moet leveren en elke bezoeker aan uw winkel een ervaring moet bieden die maximaal gemak en optimale interactie garandeert, is de detailhandeltechnologie van Panasonic de perfecte partner. In combinatie met uw digitale schermen en verkoopbeheersystemen ondersteunt onze reeks robuuste tablets vrijwel elk aspect van uw bedrijf, van het aannemen van bestellingen en inventarisbeheer tot het POS en aanbiedingen.

Digitale ondersteuning en ondersteunde verkoop
Klanten die de juiste informatie en hulp krijgen bij het nemen van beslissingen in uw winkel, zijn het vaakst kopende – en terugkerende – klanten. Als u uw medewerkers uitrust met een gespecialiseerde tablet voor de detailhandel, zoals de Toughpad FZ-M1, kunnen zij klanten de kloppende, onmiddellijke ondersteuning geven die ze zoeken, waar dan ook in uw winkel. 

Uw medewerkers kunnen samen met uw klanten door elektronische catalogi met interactieve functies en uitgebreide producthandleidingen bladeren, zodat ze beter de juiste beslissing kunnen nemen over hun aankoop, zelfs als het product niet fysiek beschikbaar is. Ze kunnen ook bestellingen plaatsen voor producten die momenteel niet op voorraad zijn of nieuwe producten alvast vooruit bestellen.

Hoge prestaties bij het POS
Panasonic heeft ook een reeks POS-oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de vele eisen die worden gesteld aan het bedienen van klanten achter een toonbank. Wij hebben bijna drie decennia ervaring met detailhandel en technologie en leveren systemen die u de flexibiliteit, prestaties en lage totale kosten geven die uw bedrijf nodig heeft. 

Exacter inventarisbeheer
De Panasonic-oplossingen voor de detailhandel zijn ook uitstekend geschikt voor de ondersteuning van backoffice- en magazijntoepassingen. Met geïntegreerde streepjescodelezers zijn onze tablets het perfecte instrument voor het eenvoudig, gewoon en volledig nauwkeurig inventariseren van de voorraad en het plaatsen van nieuwe bestellingen. En dankzij de uitzonderlijke connectiviteit in combinatie met de lange batterijduur kunnen ze realtime inventarisinformatie delen met uw centrale systemen, zodat voorraden sneller kunnen worden aangevuld en de voorraad efficiënter kan worden beheerd.

Welke apparaten zijn geschikt voor winkels?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7-inch Windows 8.1-tablet zonder ventilator met geïntegreerde opties als een streepjescodelezer of een magneetstriplezer. Dankzij de compacte afmetingen en krachtige functies is deze tablet perfect geschikt voor een groot aantal detailhandeloplossingen, zowel binnen het bedrijf als erbuiten.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 met bijbehorende toonbankcradle (POS)

Een combinatie van een lichtgewicht, volledig robuuste Windows 8.1-tablet en een zeer flexibele cradle, die zorgt voor betere klantenservice en die ruimte bespaart bij het verkooppunt.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 en FZ-X1

Volledig robuuste 5-inch tablet waarin de voordelen van alle mobiele ontwerpen worden gecombineerd – met opties voor het lezen van streepjescodes waardoor ze ideaal zijn voor inventarisbeheer en controles.

Meer informatie

POS-systemen (point-of-sale) JS-970

De JS-970, die compatibel is met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en is voorzien van een alles-in-een flexibel, modulair ontwerp en verwisselbare schermen, verhoogt de productiviteit, vermindert downtime en houdt de onderhoudskosten laag.

Meer informatie

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970