• Solution Engineering

    Onze deskundigen werken samen met uw bedrijf om uw behoeften en uitdagingen echt te begrijpen en een Toughbook- of Toughpad-oplossing samen te stellen die de productiviteit op het terrein zal verhogen.

Solution Engineering

Onze deskundigen werken samen met uw bedrijf om ervoor te zorgen dat ze echt inzicht hebben in uw vereisten en uitdagingen, zodat ze een Toughbook- of Toughpad-oplossing kunnen samenstellen die de productiviteit op locatie zal verhogen.

Elk bedrijf is uniek.

ProServices Solution Engineering maakt van uw Toughbook of Toughpad meer dan gewoon een los apparaat: het wordt een specifiek ontworpen volledige oplossing die harmonieus samenwerkt met uw omgeving.

Onze Toughbooks en Toughpads zijn niet alleen stevig; ze zijn ook veelzijdig. Van een complete productpersonalisatie inclusief advies over oplossingen en het ontwerp tot aangepaste pakketten met certificering van andere fabrikanten: uw Tough-apparaten werken probleemloos binnen uw huidige configuratie.

Gepersonaliseerde dockingoplossingen

Geef uw Toughbook- of Toughpad-oplossing een upgrade met onze gepersonaliseerde dockingoplossingen. Ze zijn zo ontworpen dat ze in ieder voertuig kunnen worden geïntegreerd, zodat u een hele vloot van mobiele kantoren kunt opbouwen en de efficiëntie van uw werknemers buiten kantoor kunt maximaliseren.

Producten van derden

We bieden een groot assortiment accessoires van derden waarmee u uw Toughbook- of Toughpad-oplossing kunt aanvullen. Alle producten zijn volledig getest en gecertificeerd door Panasonic en worden door Panasonic ondersteund.

Op maat gemaakt productontwerp

Onze eigen technische medewerkers kunnen aangepaste oplossingen ontwerpen op basis van de vereisten van uw bedrijf.