• Switch. Fit. Click.

    TOUGHBOOK 55

    14” rugged laptop

Toughbook 55

Make it yours

Het leven is beter met meer keuze. En nu heb je het, dankzij switch-in, switch-out technologie.

De Toughbook 55 wordt aangedreven door een Intel Core i5 vPro-processor en is een 14"-robuuste laptop met een gloednieuw modulair concept. Een flexibele combinatie van klikaccessoires en snel configureerbare hardware, kies eenvoudig het gewenste onderdeel en pas het onderweg aan.

Flexibel en toekomstbestendig, het is een duurzamere bedrijfsoplossing.

Even veelzijdig als wat je werk er van vereist

HD

HD

Full HD

Full HD

Full HD touchscreen

Full HD Touchscreen

Dit is jouw apparaat, hoe jij het wilt.

Voeg een smartcard, HF-RFID of vingerafdruklezer toe. Integreer DVD, Blu-Ray en extra opslagruimte. Kies zelfs voor een extra tweede batterij. Het is net zo eenvoudig (en zo snel) als: Switch. Passen. Klik

uw apparaat
eenvoudig en intuïtief

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Slank, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen via het handvat, de TOUGHBOOK 55 is ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Elk detail is ontwikkeld om te passen bij de manier waarop u werkt. Van camera's aan de voorkant, een luide stereoluidspreker voor eenvoudige communicatie via sirenes en verbeterde spraakherkenning tijdens het rijden, tot een speciale GPS, toetsenbord met achtergrondverlichting en touchscreen met hoge helderheid voor alle weersomstandigheden.

Geen apparaatstoringen, downtime of gestoord werk meer

Vanaf de grond af aan ontworpen om onderweg en in ruwe omgevingen te worden gebruikt, getest volgens militaire standaard (MILSTD810H) en officieel IP53-geclassificeerd voor water- en stofbestendigheid. Het Toughbook 55 honingraatontwerp betekent dat het ook vallen, stoten, trillingen, extreme temperaturen en meer kan overleven.

Voeg 4G LTE en dubbele pass-through antenneconnector toe voor geoptimaliseerde connectiviteit; plus, tot 38 uur batterijduur (dankzij de optionele batterij hot-swap), en uw team zal altijd in staat zijn om te communiceren, toegang te krijgen tot kritieke informatie en in realtime te rapporteren wanneer u onderweg bent.

geen gebreken meer
duurzame oplossing

Een duurzamere oplossing

Omdat hij klaar is om zich aan te passen aan de steeds veranderende eisen van bedrijven en gebruikers, is de Toughbook 55 ontworpen om de lang mee te gaan. Voeg functies toe als uw behoeften in de toekomst veranderen ... zonder dat je je hele ecosysteem moet herzien. Individuele onderdelen kunnen afzonderlijk worden gerepareerd of vervangen... zonder de eenheid als geheel te beïnvloeden. U kunt dus de downtime, uw ecologische voetafdruk en uw budgetuitgaven verminderen.

Bedrijfsbeveiliging – rechtstreeks uit de doos

De Toughbook 55 is een van de eerste notebooks op de markt met een beveiligingsplatform van de nieuwe generatie, waardoor het risico op zelfs zeer geavanceerde cyberaanvallen wordt beperkt.

Microsoft Secured-core pc-technologie biedt apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus: hardware, firmware en software. De Windows Hello-compatibele webcam van het apparaat maakt biometrische gebruikersverificatie mogelijk, terwijl quick-release SSD en smartcard- en HF-RFID-lezeropties de bedrijfskritische gegevensbeveiliging verder helpen verbeteren.

bedrijfsbeveiliging
aanvullende accessoires

Aanvullende accessoires, voertuigsteunen en docks

Rugged en grondig getest, voor maximaal gemak en veiligheid in het veld. Speciaal gebouwd en ontworpen om te passen bij de manier waarop u werkt.

Realiseer vandaag nog het ware potentieel van uw apparaten. Ontdek hier de Toughbook accessoires en voertuigsteunen.

Ontdek de Toughbook 55 verder

55 Full HD

55 Full HD

Full HD Touchscreen

55 Full-HD touchscreen


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >

Klaar om te serveren

Defensie

Defensie

Ideaal voor trainings- en testomgevingen. Maak in realtime verbinding met bedrijfskritische backend-systemen en breng gegevens in kaart. Bescherm cruciale informatie – snel – met een verwijderbare SSD als standaard (plus Viasat-opties) en de conceal-modus, die het scherm van het apparaat onmiddellijk donkerder maakt, functies onderbreekt en radiotransmissies vermindert.

Automotive

Automotive

Optimaliseer uw diagnose, verbeter uw R&D, revolutioneer uw showroom en geef vorm aan uw smart factory. Voer uw testritten uit in de zwaarste omgevingen en in de zwaarste weersomstandigheden, of maak draadloos verbinding met voertuigen in stoffige, olieachtige werkplaatsen. Leg eenvoudig telematica vast, verwerk en visualiseer de gegevens ter plaatse (en sla ze later veilig op met behulp van een quick-release SSD-kaart) om eventuele prestatieverbeteringen te bepalen die nodig zijn of reparaties die moeten worden uitgevoerd.

Buitendienst

Field services

Gebruik als een mobiele dataterminal (MDT) gemonteerd aan de voorkant van voertuigen om te communiceren met het hoofdkantoor en routes te optimaliseren, en vervolgens als een demontabele digitale inspectie-, onderhouds- en rapportagemultitool in het veld. Gemakkelijk toegang tot handleidingen en instructies op locatie; leg schade nauwkeurig vast met de Toughbook 55-camera, leg eenvoudig handtekeningen van klanten vast en gebruik vervolgens het afneembare toetsenbord met achtergrondverlichting om snel rapporten te maken en te verzenden.

"Naarmate cyberaanvallen en bedreigingen steeds geavanceerder worden, zijn klanten op zoek naar uitgebreidere beveiliging. Dit is met name belangrijk in sectoren waar informatie zeer gevoelig is, zoals de hulpdiensten, defensie of de publieke sector en voor bepaalde functies, zoals senior executives, R&D-managers of mobiele werknemers die belangrijke klant- en bedrijfsinformatie op hun apparaat dragen."

banner afbeelding

Al meer dan 25 jaar rugged herdefiniëren

Enkele van de meest duurzame computers die er bestaan

De laagste uitvalpercentages van de pc-industrie en 7 keer betrouwbaarder dan het branchegemiddelde.

Zware kracht in een licht jasje

Ze zijn misschien rugged en van militaire kwaliteit, maar ze zijn de lichtste en meest compacte in hun soort.

Batterijen die lang meegaan

Met operationele mogelijkheden tot 40 uur en opties voor hete en warme swap kunnen ze meerdere diensten en meerdere werknemers aan.

Altijd verbonden in het veld

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS en geoptimaliseerde antennes.

Superieure schermen

Geharde, antireflecterende multi-touch schermen met handschoenondersteuning voor ongestoorde, naadloze bediening. Binnen en buiten. Welke belichting dan ook. Ongeacht het weer.

Eén aanspreekpunt – een wereld van service

U wordt ondersteund van concept tot uitrol tot einde van gebruik, of u nu maatwerk, technisch advies, beheer, standaard verlengde garanties van 3 jaar en 5 jaar, of voertuigintegratie nodig hebt.

Beproefd. Getest. Vertrouwd.

Uitgeroepen tot de meest vertrouwde leverancier van pc-oplossingen in Europa en Noord-Amerika.

Speciale accessoires

Smartcard- en vingerafdruklezers, barcodescanners, styluspennen, draagbare printers, spraakaccessoires en meer.

Onverslaanbare waarde

Toughbook levert de laagste total cost of ownership (TCO) in mobile computing. (Bekijk hier onze TCO calculator). En een haalbare return on investment (ROI) alleen al in het eerste jaar. Lees hier meer in onze korte whitepaper.

Ondersteuning die verder gaat dan de hardware

Ons Panasonic ProServices-team ondersteunt klanten van concept tot implementatie tot het einde van het gebruik en daarna. En onze 3-jarige standaard en 5-jarige verlengde garanties bieden langere ondersteuning dan al het andere op de markt, met enkele van de snelste reparatie- en vervangingstijden voor apparaten

maatwerk

Customization: branding, app-ontwikkeling en meer

apparaatbeheer

Bewaking en beheer van apparaten

geoptimaliseerde beveiliging

Geoptimaliseerde beveiliging

garanties

Uitgebreide en allesomvattende garanties

voertuig

Voertuigintegratie

derde

Gecertificeerde software van derden

software

Softwareontwikkeling

gebruikerstraining

Gebruikerstraining en technisch advies

wereldwijd toonaangevende Microsoft-beveiliging

Toonaangevende Microsoft-beveiliging

Windows-bescherming® en productiviteit

Onze Toughbook Windows-apparaten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande infrastructuur. Geïnstalleerd met de nieuwste beveiligde Windows-technologie, inclusief vingerafdruklezers, gezichtsherkenningssoftware en geoptimaliseerde BIOS-firmware.

U kunt niet alleen uitkijken naar verbeterde efficiëntie, maar ook naar apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus - hardware, firmware en software - in uw hele wagenpark.

Rugged and ready

Full HD

55 full HD

Full HD touchscreen

55 Full HD touchscreen


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >