TCO Webinar

Als u van plan bent om te investeren in nieuwe apparaten voor uw bedrijf, hoe kunt u weten wat de werkelijke TCO (Total Cost of Ownership) ervan is?

Vandaag de dag zijn er heel wat consumententablets en -laptops op de markt, maar de meeste zijn niet ontworpen om dagelijks moeilijke en uitdagende werkomgevingen dagelijks aan te kunnen.

Daarom moet u rekening houden met meer dan alleen maar de initiële aankoopkost. Defecten van producten, uitvaltijd, herstellingen, levenscycli, productiviteit, efficiëntie, noem maar op. U moet heel wat analyseren wanneer u in nieuwe IT-apparaten investeert. Doet u dit niet, dan betaalt u op lange termijn mogelijk veel meer dan u oorspronkelijk voor ogen had.

Tijdens deze webinar wil Panasonic Toughbook aantonen dat als u meteen investeert in uiterst duurzame en betrouwbare apparaten, zoals onze duurzame en robuuste Toughbook- en Toughpad-apparaten, u een goede TCO bekomt en in de toekomst tijd en geld kunt besparen door uw mensen met het juiste materiaal uit te rusten.

Panasonic Toughbook organiseert een livewebinar op woensdag 26 maart om 11:00 CET (10:00 GMT).

Als u op die dag niet meer vrij bent, kunnen wij u een link e-mailen zodat u de opname van de webinar kunt downloaden.