Toughbook gaat de uitdagingen van de industrie aan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw mobiele mensen? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande vragen om de oplossingen te ontdekken die wij te bieden hebben…

Real-time toegang tot toepassingen en gegevens in de meest uitdagende situaties
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven werken waar andere technologie faalt. Nu hebben uw mensen on site toegang tot de gegevens en toepassingen die zij ter plaatse nodig hebben, in de meest onherbergzame omgevingen en in de meest kritieke situaties. En dit in een digitaal en volledig bewerkbaar formaat. De wijde waaier aan verschillende schermgroottes en form factors betekent dat Toughbooks perfect inspelen op de vereisten van mobiel werken in de industriële sector en de rekenkracht die zij bezitten stelt hen in staat zelfs de meest complexe technische documentatie te verwerken.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

Accuraat asset management en logistiek
Ja, dat is mijn uitadaging

Accuraat asset management en logistiek
Efficiënt asset management en logistiek zijn één van de grote uitdagingen in de productiesector. Gegevens en applicaties worden op een specifieke locatie bewaard, accurate informatie is niet altijd gemakkelijk op te vragen op de productieplaats, en een goed overzicht houden van wie en wat waar is, is heel erg moeilijk.

Maar niet met Toughbooks. Dankzij de opmerkelijke connectiviteit heeft u toegang tot gegevens en systemen, ongeacht waar uw assets en personeel zich bevinden. De opmerkelijke duurzaamheid en bestandheid tegen zware en ruwe omstandigheden zorgen ervoor dat plannen waar nodig kunnen worden gedeeld. Bovendien kan een Toughbook dankzij functionaliteiten zoals GPS, veldcamera's, HSPA en toepassingsspecifieke modules, een waaier aan taken uitvoeren, waarvoor normaal gezien verschillende toestellen nodig zijn.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

Een optimale efficiëntie garanderen, ongeacht de omgeving
Ja, dat is mijn uitadaging

U denkt dat u de nieuwste technologie niet overal kan worden ingezet waar uw mobiele mensen zijn?

Toughbooks staan klaar om u van mening te doen veranderen. Connectiviteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties van militair niveau zorgen ervoor dat zij klaarstaan om overal te worden ingezet waar u ze nodig heeft, waarbij de productiviteit van elk van uw mensen gemaximaliseerd wordt.
 

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.