Toughbook gaat de uitdagingen van de publieke sector aan

Wat zijn de grootste hindernissen voor de efficiëntie en productiviteit van uw personeel op het terrein? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande opties om te ontdekken welke oplossingen wij aanbieden…

Efficiënt beheren van de toelevering met verschillende leveranciers en tussen verschillende afdelingen
Ja, dat is mijn uitadaging

Het efficiënt beheren van services en leveranciers is één van de grote uitdagingen voor de publieke sector. Gegevens en toepassingen zijn beschikbaar op aparte en specifieke locaties. Er is niet altijd toegang tot nauwkeurige informatie van verschillende leveranciers en het uitwisselen van geïntegreerde plannen en kennis verloopt moeilijk.

Maar niet met Toughbooks. Dankzij hun connectiviteit van wereldklasse kan toegang tot een brede waaier aan gegevens en systemen worden gehandhaafd, ongeacht waar u zich bevindt. Uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen zware omstandigheden betekent dat plannen kunnen worden gedeeld, ongeacht waar het contact wordt gelegd. Dankzij functionaliteiten zoals GPS, veldcamera's, HSPA en toepassingsspecifieke modules kan een Toughbook een waaier aan taken uitvoeren waarvoor normaal gesproken diverse verschillende apparaten nodig zijn.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

Klanten on site digitale informatie verstrekken in de meest ruwe omstandigheden
Ja, dat is mijn uitadaging

Uw cliëntele en partners willen accurate, betrouwbare informatie en antwoorden op hun vragen. Zij willen niet wachten tot een medewerker contact krijgt met het hoofdkantoor. En ze willen vooral niet zelf naar het hoofdkantoor stappen. Toughbooks lossen dit probleem op.

Vanwege hun connectiviteit en duurzaamheid kunnen zij informatie leveren in real-time en in elke situatie. Dit leidt tot veel meer tevreden klanten en rendabele projecten.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

Op locatie gegevens en tekeningen opvragen en bewerken
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven presteren waar andere technologie faalt. Vanaf nu hebben publieke dienstverlenders on site toegang tot de gegevens en tekeningen die ter plaatse nodig zijn, in digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het grote aanbod aan schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor CAD werk op locatie. Daarnaast kunnen zij door hun rekenkracht zelfs de meest complexe technische documentatie aan.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.