Toughbook gaat de uitdagingen van de telecom aan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw mensen op het terrein? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij bieden…

Ons bedrijf wordt groener en klantvriendelijker
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij de integratie van GPS en krachtige draadloze connectiviteit in Toughbooks kunnen uw mensen op het terrein dynamisch en in real-time van klant naar klant gestuurd worden. Hierdoor besteden uw mensen meer tijd aan het helpen van de klant en kunnen zij hun route effciënt plannen waardoor hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot verminderd kunnen.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.

 

Overal en in alle omstandigheden uw telecommunicatienetwerk analyzeren en onderhoud uitvoeren
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks zijn het ideale hulpmiddel om een modern telecommunicatienetwerk te onderhouden. Zij zorgen ervoor dat uw onderhoudstechnici op het terrein verbinding kunnen maken met uw netwerkapparatuur en overal en op elk moment onderhoud kunnen uitvoeren. Zij kunnen een hele dag op één acculading werken, in alle weersomstandigheden, in fel zonlicht, en met een brede waaier aan connectiviteit.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.

 

De efficiëntie van mijn onderhoudsmensen verbeteren
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij Toughbooks kunnen werkprocessen geheel opnieuw ontworpen worden, waardoor de productiviteit van onderhoudspersoneel verhoogd kan worden. Documenten en tekeningen kunnen overal worden opgevraagd, met de geïntegreerde GPS kunnen routes voor personeel efficiënt uitgestippeld worden en kunnen materiaal en onderdelen worden opgezocht. Geïntegreerde camera's kunnen de conditie van materiaal en onderdelen onmiddellijk registreren en personeel kan in real-time voorraad- en materiaalinformatie opvragen dankzij de krachtige draadloze verbinding van een Toughbook.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.