Toughbook gaat de uitdagingen van nutsbedrijven aan

Wat zijn de grootste drempels voor de efficiëntie en productiviteit van uw mensen op het terrein? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij u bieden…

Uw infrastructuur overal en in alle omstandigheden onderhouden
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks zijn het ideale hulpmiddel om de infrastructuur van een installatie te onderhouden. Zij stellen uw onderhoudstechnici op het terrein in staat om snel problemen op te sporen, digitale documenten en tekeningen te controleren, on-line reserveonderdelen te bestellen en snel over te gaan naar de volgende taak. En dit alles kan overal en in alle omstandigheden worden gedaan. Uw mensen kunnen een hele dag op één acculading werken, in alle weersomstandigheden, in fel zonlicht, en met een brede waaier aan connectiviteit.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.

 

Ons bedrijf wordt groener en klantvriendelijker
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij de integratie van GPS en krachtige draadloze connectiviteit in Toughbooks kunnen uw mensen op het terrein dynamisch en in real-time van opdracht naar opdracht gestuurd worden. Hierdoor besteden uw mensen meer tijd aan het helpen van de klant en kunnen zij hun route effciënt plannen waardoor hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot verminderd kunnen.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.

 

De efficiëntie van mijn onderhoudspersoneel verbeteren
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij Toughbooks kunnen werkprocessen geheel opnieuw ontworpen worden, waardoor de productiviteit van onderhoudsmensen verhoogd kan worden. Documenten en tekeningen kunnen overal worden opgevraagd, met de geïntegreerde GPS kunnen routes voor personeel efficiënt uitgestippeld worden en kunnen materiaal en onderdelen worden opgezocht. Geïntegreerde camera's kunnen de conditie van materiaal en onderdelen onmiddellijk registreren en uw mensen kunnen in real-time voorraad- en materiaalinformatie opvragen dankzij de krachtige draadloze verbinding van een Toughbook.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.