• Vaste computer of flexibele mobiele apparaten?

Vaste computer of flexibele mobiele apparaten?

Bij Panasonic zijn we ervan overtuigd dat robuuste tablet-pc's grote tastbare voordelen bieden vergeleken met de verouderde boordcomputers.

Jaarlijks is een vorkheftruck enkele dagen buiten gebruik vanwege gepland of ongepland onderhoud. Tel dit bij elkaar op voor een groot machinepark en u komt aan honderden verloren werkuren.

Verminder de impact op uw bedrijfsresultaten

Als uw computers permanent zijn ingebouwd in uw vorkheftrucks, verliest u honderden uren tijd, met een grote impact op de productiviteit van uw personeel, productie- en leveringsprocessen, en uiteindelijk op uw bedrijfsresultaten.

En als een boordcomputer een reparatie, onderhoud of update nodig heeft, kunnen zowel de vorkheftruck als de computer niet worden ingezet.

Met een fully-rugged tablet-pc worden deze problemen volledig voorkomen. Tablets kunnen tijdens onderhoud worden gebruikt in een ander voertuig, zodat deze constant in gebruik kan zijn. En als de tablet zelf onderhoud nodig heeft, kan met de vorkheftruck gemakkelijk met een andere tablet gebruiken.

Voor nog meer efficiëntie, biedt Panasonic ook gespecialiseerde dockingstations aan voor haar tablets en notebooks. Deze dockingstations zijn compatibel met VESA-montageplaten, waardoor u de devices makkelijk kunt veranderen van houder en wagen.