Verandert de manier waarop ingenieurs en technici werken

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van ingenieurs en technici? En hoe kan Toughbook hen helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande uitdagingen om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

Efficiënt beheren van de supply chain met verschillende leveranciers en tussen verschillende afdelingen
Ja, dat is mijn uitadaging

Het efficiënt beheren van de supply chain met leveranciers en tussen verschillende afdelingen is één van de grote uitdagingen voor ingenieurs en technici in de industrie. Gegevens en toepassingen zijn beschikbaar op specifieke locaties. Er is niet altijd toegang tot nauwkeurige informatie van verschillende leveranciers en het uitwisselen van geïntegreerde plannen en kennis verloopt moeilijk.

Maar niet met Toughbooks. Dankzij hun connectiviteit van wereldklasse kan toegang tot een brede waaier aan gegevens en systemen worden gehandhaafd, ongeacht waar u zich bevindt. Uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen zware omstandigheden betekent dat plannen kunnen worden gedeeld, ongeacht waar het contact wordt gelegd. Dankzij functionaliteiten zoals GPS, veldcamera's, HSPA en toepassingsspecifieke modules kan een Toughbook een waaier aan taken uitvoeren waarvoor normaal gesproken diverse verschillende apparaten nodig zijn.
 

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

Klanten on site digitale informatie verstrekken
Ja, dat is mijn uitadaging

Klanten in de industrie willen accurate, betrouwbare informatie en antwoorden op hun vragen. Zij willen niet wachten tot de ingenieur of technicus contact heeft met het hoofdkantoor. En zeker niet zelf naar het hoofdkantoor stappen. Toughbooks lossen dit probleem op.


Vanwege hun connectiviteit en duurzaamheid kunnen zij informatie leveren in real-time en in elke situatie. Dit leidt tot veel meer tevreden klanten en meer winstgevende projecten.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

On site gegevens en tekeningen opvragen en bewerken
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven presteren waar andere technologie faalt. Vanaf nu hebben ingenieurs en technici on site toegang tot de gegevens en tekeningen die ter plaatse nodig zijn, in digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het grote aanbod aan schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor CAD werk op locatie. Daarnaast kunnen zij door hun rekenkracht zelfs de meest complexe technische documentatie aan.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.