• Welk apparaat past het beste bij u?

Welk apparaat past het beste bij u?

We weten dat besturingssystemen, schermgrootte en een krachtige mobiele en wifi-connectiviteit belangrijke factoren zijn bij de keuze van computers voor warehousing- en material handlingomgevingen.

De onderstaande informatie is bedoeld om u te helpen bepalen welke Toughbook of Toughpad het beste past bij uw bedrijf.

13.3” CF-D1 Fully Rugged Tablet voor Diagnose-toepassingen

De Toughbook CF-D1 is het perfecte gereedschap voor diagnose-medewerkers, zowel binnen als buiten de werkplaats.

10,1-inch converteerbare notebook CF-20

De Toughbook CF-20 biedt als eerste fully-rugged notebook met afneembare tablet een ongekend niveau van veelzijdigheid voor mobiele zakelijke computers. Deze biedt het beste van alles voor mobiele medewerkers en kan op zes verschillende manieren worden ingezet voor elke zakelijke behoefte.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
10.1” FZ-G1 Tablet
10,1-inch tablet FZ-G1

De fully-rugged 10,1-inch tablet Toughpad FZ-G1 met Windows 10 Pro combineert een lichtgewicht ontwerp met zakelijke uitbreidingsmogelijkheden en duurzaamheid voor de ultieme oplossing voor mobiel computergebruik.

7-inch tablets FZ-M1 en FZ-B2

Deze compacte en lichtgewicht fully-rugged buitendiensttablets met Windows 10 Pro of Android KitKat bieden uitgebreide functionaliteit en uitstekende duurzaamheid voor buitenwerkzaamheden.

7” FZ-M1 and FZ-B2 Tablet
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5-inch tablets FZ-E1 en FZ-X1

De Toughpad FZ-E1 en FZ-X1 combineren het beste van de functionaliteit van een handheld computer, smartphone en streepjescodeslezer (optioneel) in één robuuste en productieve 5-inch tablet met keuze uit de besturingssystemen Windows Embedded 8.1 Handheld en Android 4.2.2.

4,7-inch handheld FZ-F1 en FZ-N1

Met onze superlichte en slanke handheld-apparaten met smartphone-functionaliteit en ingebouwde gehoekte streepjescodelezer gaat scannen snel en gemakkelijk. Ze zijn verkrijgbaar met Windows 10 IoT Mobile Enterprise of Android 5.1.1 met Android for Work-functionaliteit.

4.7” FZ-F1 and FZ-N1 Handheld