• Welk apparaat past het beste bij u?

Welk apparaat past het beste bij u?

We weten dat besturingssystemen, schermformaat en de mogelijkheid van een krachtige mobiele en wifi-connectiviteit belangrijke factoren zijn bij de keuze van computers voor productielijnen en warehousing.

Met de onderstaande informatie kunt u bepalen welke Toughbook of Toughpad het beste past bij uw bedrijf.

10,1-inch converteerbare notebook CF-20

De Toughbook CF-20 biedt als eerste fully-rugged notebook met afneembare tablet een ongekend niveau van veelzijdigheid voor mobiele zakelijke computers. Deze biedt het beste van alles voor mobiele medewerkers en dankzij zijn verschillende standen geschikt voor elke zakelijke behoefte.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
10.1” FZ-G1 Tablet
10,1-inch tablet FZ-G1

De fully-rugged 10,1-inch tablet Toughpad FZ-G1 met Windows 10 Pro combineert een lichtgewicht ontwerp met zakelijke uitbreidingspoorten en duurzaamheid voor de ultieme oplossing voor mobiel computergebruik.

7-inch tablets FZ-M1

Deze compacte en lichtgewicht fully-rugged buitendiensttablets met Windows 10 Pro of Android KitKat bieden uitgebreide functionaliteit en uitstekende duurzaamheid voor buitenwerkzaamheden.

7” FZ-M1 and FZ-B2 Tablet
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5-inch tablets FZ-E1 en FZ-X1

De Toughpad FZ-E1 en FZ-X1 combineren de beste eigenschappen van een handheld tablet, smartphone en barcodeslezer (optioneel) in één robuuste en productieve 5-inch tablet met keuze uit de besturingssystemen Windows Embedded 8.1 Handheld en Android 4.2.2.

4,7-inch handheld FZ-N1 en FZ-F1

Met onze superlichte en slanke handheld-apparaten met smartphone-functionaliteit en ingebouwde gekantelde barcodelezer gaat scannen snel en gemakkelijk. Ook beschikbaar in Windows en Android OS.

4.7” FZ-F1 and FZ-N1 Handheld