Panasonic Toughbook Whitepapers & Opiniestukken

We werken samen met gerenommeerde instituten en sectorexperts om inzichten te krijgen in de  in de zakelijke IT-wereld. Deze onderzoeken zijn gebaseerd op direct contact met klanten en grondige marktanalyse en vormen hierdoor een ideale informatiebron  als u IT-investeringen moet overwegen.
Onze rapporten, onderzoeken en opiniestukken vindt u hieronder.

 • Mobile computing as a service

  Breaking the traditional cycle of mobile technology refreshes

 • Handheld Troubles

  Mobiele computers beloven het personeel te bevrijden van arbeidsintensieve, repetitieve activiteiten en de productiviteit te verbeteren. Maar zonder twijfel zorgen de huidige handheld-apparaten ook vaak voor frustraties bij mobiele medewerkers.

 • Toekomstige Technologieën En De Impact Op Mobiel Personeel En Hun Apparatuur

  Ookal volgen bedrijven allerlei interessante toekomstige technologieën op de voet, toch blijkt uit dit onderzoek duidelijk dat bedrijven met name big data, het "internet der dingen" (Internet of Things, IoT) en sensortechnologie voor hun mobiele personeel proberen in te zetten en hun voordelen optimaal proberen te benutten

 • Gemaakt Om Te Leveren

  Uit het onafhankelijke onderzoek3 dat in opdracht van ons is uitgevoerd, komt naar voren dat 60% van de medewerkers van bezorgbedrijven, magazijnen en logistieke bedrijven hun mobiele barcodescanner slechts redelijk efficiënt of helemaal niet efficiënt vindt.

 • Rugged Confusion, 2018

  Dit onafhankelijke onderzoek, uitgevoerd door Opinion Matters in opdracht van Panasonic, laat zien dat de taal die fabrikanten gebruiken voor professionele en consumentenapparatuur voor verwarring zorgt op de markt

 • To dock or not to dock: The business benefits of vehicle-mounted tablets and notebooks

  You wouldn’t give your office-based workforce a computer and then not provide them with a desk to sit at. So why give a mobile worker a productivity transforming tool and not give them somewhere secure to house and use it effectively on the road?

 • Een kwestie van vertrouwen. Een tevredenheidsonderzoek bij inkopers naar leveranciers van robuuste mobiele computers, 2018

  De keuze voor de juiste leverancier van mobiele computers is voor elke organisatie een kritieke beslissing. De leverancier moet op elk moment tijdens de levenscyclus van het product het juiste advies en de juiste ondersteuning kunnen leveren.

 • Een benchmarktest van robuuste handheld-tablets van Panasonic Toughpad. 2016

  Het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Opinion Matters heeft een benchmarktest met drie verschillende handheld tablets uitgevoerd en heeft daarvoor acht mobiele medewerkers uitgenodigd die tijdens hun werk dagelijks mobiel scannen met tablets (pakketbezorgers, magazijnmedewerkers, medewerkers van post- en koeriersdiensten en logistiek medewerkers in de retail).

 • Opkomst van de hybrides:. 2015

  Ondanks de voorspelling dat tablets een revolutie zouden gaan teweegbrengen in het mobiel werken, blijkt uit ons recent onderzoek dat Europese mobiele medewerkers nog steeds de voorkeur geven aan de laptop. Het staat ook niet ter discussie dat de tablet weliswaar een aanzienlijk stuk van de markt heeft verworven en dat er beroepen zijn waarbij tablets geschikter blijken te zijn.

 • Zorgen tablets voor een productiviteitsrevolutie in Europa?

  Dit rapport werd uitgevoerd in opdracht van Panasonic en omvat het resultaat van een kwantitatief onderzoek in 9 landen onder tabletaankopers en-gebruikers bij bedrijven met meer dan 50 gebruikers. De studie werd uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Benelux, Italië, Spanje, Rusland, Turkije en Polen en onderzoekt in welke mate werkgevers en werknemers vinden dat het gebruik van tablets heeft bijgedragen tot meer efficiëntie en productiviteit in hun werk.