Phone number: +32 2 481 03 73

Partner worden

Ontwikkel uw bedrijf dankzij het TOUGHBOOK-partnerprogramma

 

 belgium dutch
belgium dutch 2

Wereldwijd marktleider, tot uw dienst

Als u TOUGHBOOK Partner wordt, wordt uw succes onze prioriteit. Wij zijn altijd uw bondgenoot en nooit uw concurrent en we helpen u groeien als gespecialiseerde reseller van robuuste technologie en software-oplossingen, waardoor u kansen kunt omzetten in zakelijke successen.

Kies voor meerlagige bedrijfswaarde

U kunt aan het TOUGHBOOK-partnerprogramma deelnemen in een van de twee categorieën – Engage en ISV. Onze Engage-partners zijn deskundige resellers van onze toonaangevende robuuste notebooks en tablets (met bijbehorende accessoires en oplossingen), die hun bedrijf op één lijn brengen met een mobiel assortiment dat al meer dan 20 jaar de norm stelt.

Voor ISV-partners bieden wij een altijd doorlopend programma van gespecialiseerde ondersteuning en services, zodat u over meer mogelijkheden beschikt om ervoor te zorgen dat uw software en hardware onweerstaanbaar zijn voor uw klanten.

Elk programma bestaat uit meerdere rangen voor verschillende niveaus van betrokkenheid bij TOUGHBOOK. Alle niveaus bieden u een schat aan hoogwaardige zakelijke voordelen.

Meer informatie over de verschillende categorieën van het TOUGHBOOK-partnerprogramma

engage
ISV

Word vandaag nog TOUGHBOOK-partner

Nieuwe gebruikers toevoegen voor uw bedrijf

Bent u al partner?