Uw software. Onze hardware. De perfecte samenwerking.

Gespecialiseerde software zorgt ervoor dat onze gespecialiseerde robuuste hardware optimaal presteert, zelfs in de zwaarste werkomgevingen. Daarom is het ondersteunen van onze ISV-partners altijd van kritiek belang voor TOUGHBOOK.

Registreer u vandaag nog voor ons ISV-partnerprogramma, in ruil voor een volledig pakket zakelijke voordelen. Wij stellen ons team van experts tot uw beschikking om u te helpen bij het ontwikkelen van software die in perfecte harmonie met onze notebooks, tablets en handhelds werkt – en om die gecombineerde oplossingen om te zetten in belangrijke verkoopkansen.

Drie partnercategorieën, afgestemd op uw bedrijf

TOUGHBOOK ISV-partners profiteren van volledige zakelijke ondersteuning in drie categoriën, gebaseerd op uw behoeften en de manier waarop u met ons werkt. Op welke categorie u ook zit, u zult merken dat de ondersteuning zich uitstrekt over alle gebieden van uw activiteiten.

ISV Premier

Als Premier-partner profiteert u van zakelijke ondersteuning op de hoogste rang. Naast een compleet pakket sales- en marketingtools en -services, waaronder toegang tot marketingfondsen, online training, kanaalgerichte webinars en uitnodigingen voor exclusieve TOUGHBOOK-evenementen, verkopen wij uw software als onderdeel van onze complete TOUGHBOOK-oplossingen. Zo profiteert u van ongeëvenaarde toegang tot alle pan-Europese markten.

Download de programmabrochure van ISV >>

ISV Certified

Promotie van uw software is een van de belangrijkste voordelen van de ISV Certified-status. Dat doen we via onze TOUGHBOOK-website en PR-activiteiten, zodat u onder de aandacht wordt gebracht bij al onze prospects en klanten. En dat is naast toegang tot sales- en marketingmiddelen, training en informatie over nieuwe producten. Bovendien hebt u, samen met onze ISV Premier-partners, ook toegang tot onze SDK’s en API's, ter ondersteuning van de ontwikkeling van uw softwareoplossingen.

Download de programmabrochure van ISV >>

ISV Registered

Deze categorie is het perfecte platform om uw samenwerking met ons te beginnen. Wij ondersteunen uw bedrijf met sales- en marketingmiddelen, online training en voortdurend inzicht in hoe onze productroadmap zich ontwikkelt. Als ISV Registered-partner krijgt u ook een certificaat en een logo waarmee u uw status als officiële TOUGHBOOK ISV-partner kunt promoten.

Download de programmabrochure van ISV >>