Main product image
BACK TO PRODUCT CATEGORY
AK-SFC101
Belangrijkste functies

Maximaal vier afzonderlijke HD-video's die uit een 8K-beeld kunnen worden gesneden

Ieder uitgesneden beeld kan individueel worden gedraaid, gekanteld en ingezoomd.

Maximaal acht multifunctionele 8K-camera-eenheden kunnen met elkaar worden verbonden voor maximaal 32 verschillende uitgesneden HD-video's.

Door de 'pan', 'tilt' en 'zoom' van verschillende frames te combineren bespaart u tijd en moeite bij het beheren van meerdere camera's en gezichtspunten.

Een eenvoudig te gebruiken GUI en joystick-controller voor moeiteloze bediening.

Een enkele multifunctionele 8K-camera die fungeert als vier HD-camera's, waardoor operationele efficiëntie wordt verbeterd en exploitatiekosten voor live evenementen en sporttoepassingen worden verlaagd. Met behulp van framecontrole-software kunnen het multifunctionele 8K-camerasysteem en de snij-instellingen worden geconfigureerd.

8K ROI-camerasysteemsoftware (ROI = Region Of Interest). Een enkele multifunctionele 8K-camera die fungeert als vier HD-camera's, waardoor operationele efficiëntie wordt verbeterd en exploitatiekosten voor live evenementen en sporttoepassingen worden verlaagd.

Multifunctionele 8K-camera: AK-SHB800GJ (model met LC-connector), AK-SHB800PSJ (model met ST-connector)Beeldverwerkingseenheid: AK-SHU800EJ (model met LC-connector), AK-SHU800PSJ (model met ST-connector)
 

Framecontrole-software

      Scherm voor instelling van verbonden apparaten             Scherm voor gedetailleerde instelling van gelinkte frames

 

 

Specifications