• OEM-microcamera's

OEM-microcamera's

OEM-microcamera's van Industriële medische beeldvorming van Panasonic bieden complete CMOS-technologieoplossingen die licht en flexibel zijn en hoge prestaties leveren, inclusief opnamemogelijkheden. De 1MOS en 3MOS OEM-microcamera's zijn inzetbaar in talloze omgevingen, zoals de geneeskunde (ziekenhuizen, microscopie), industrie (kwaliteitscontrole, inspectie), biowetenschappen (onderzoeksfaciliteiten, laboratoria) en ProAV (natuurdocumentaires, sportverslaggeving). De technologie voorziet in functies zoals omkeren, roteren, spiegelen, digitaal zoomen en beeld bevriezen, alsmede doorlopende sensorverfijning. De full-HD camerakoppen zijn uitzonderlijk klein en zeer lichtgevoelig. Maximale compatibiliteit en gebruiksgemak zijn gegarandeerd dankzij de multiformaat- en multi-uitgangsinterfaces.

1MOS-microcameraoplossing GP-KH132 uit de OEM-serie

De GP-KH232 OEM-serie bestaat uit een ultracompacte externe full-HD 1080i 1MOS-camerakop en CCU-regeleenheidkaart. Het systeem maakt gebruik van een 1/3-inch CMOS-chip met hoge resolutie en een DSP, waardoor de digitale HD-camerakop zeer klein kan zijn.

De videofrequentie kan worden geschakeld tussen 50 Hz en 59,96 Hz. Daarnaast biedt het GP-KH132-systeem een hoge gevoeligheid van 2000 lx bij f/8 en een horizontale resolutie van meer dan 900 beeldlijnen.

1MOS-microcameraoplossing GP-KH232 uit de OEM-serie

De GP-KH232 OEM-serie omvat een ultracompacte externe full-HD 1080p 1MOS-camerakop en CCU-regeleenheidkaart. Het systeem heeft een 1/3-inch CMOS-chip met hoge resolutie en een DSP, waardoor de digitale HD-camerakop zeer klein kan zijn.

Dit camerasysteem heeft onder andere een elektronische sluiter, versterkingsregelaar, scènebestand, witbalans, elektronische zoomfunctie, beeldbevriezing en afstandsbediening.

3MOS-microcameraoplossing GP-US932 uit de OEM-serie

De GP-US932 OEM-serie, bestaande uit de regeleenheidkaart en de 3MOS-camerakop is een van de kleinste 3MOS-camerakoppen die verkrijgbaar zijn. Deze biedt bovendien een schitterende kleurresolutie, multiformaatmogelijkheden tot 1080p en een zeer hoge gevoeligheid.

De full-HD 3MOS OEM-microcamera van Panasonic biedt de mogelijkheid om video's op te nemen in verschillende indelingen (HD/SD/digitaal/analoog) en een zeer hoge gevoeligheid van 2000 lx bij f/12 (binning=AAN).

4K ULTRA-HD OEM GP-UH532-Technologie

Het OEM 4K Ultra-HD OEM microcamerasysteem maakt gebruik van 1/3-inch MOS-chips (3MOS) met progressieve kleuren. De camerakop GP-UH532HU vormt met zijn kleine afmetingen een ruimtebesparend ontwerp. Met een vereiste verlichtingssterkte van 2000 lx bij f8 realiseert de camera een horizontale resolutie van 1600 tv-lijnen en maakt zodoende nauwkeurige beelden en een briljante kleurweergave mogelijk bij verschillende toepassingen op gebieden als oogheelkunde, neurochirurgie, televisie en de industrie.

4K-4MOS-technologie

De 4K-4MOS-technologie beschikt over een 4MOS-sensor (R+G+B+IR), gelijktijdig 4K-RGB- en IR-beeld, hoge beeldsnelheid (60 fps) en nog veel meer. Deze OEM-camera kan worden gebruikt om chirurgische ingrepen in microscopische of endoscopische gebieden met ultrahoge 4K-resolutie weer te geven, zonder dat dit de beeldsnelheid vertraagt.

OEM-opnameoplossing met microcamera

De GP-RC100 voorzien in digitale opnames in MPG4-indeling voor de 1MOS en 3MOS OEM-technologie voor microcamera's van Panasonic. Hiermee kunnen perfecte opnames worden gemaakt van uiteenlopende medische, industriële en ProAV-procedures.

Als u meer wilt weten over de OEM-microcamera's van Panasonic of contact wilt opnemen met een vertegenwoordiger van Panasonic, kies dan een van de onderstaande opties.