Toepassingsvoorbeelden van 4K/HD geïntegreerde camera’s

Parlement/vergaderruimtes

Snel vastleggen van sprekers dankzij uitgebreide, vooraf ingestelde cameraposities

Efficiënte camerabediening is mogelijk door de posities van de 4K/HD geïntegreerde camera’s vooraf in te stellen. In combinatie met touchscreenbediening kan er snel worden gefilmd zonder de aanwezighied van een hele camera ploeg.

 

HOW/Evenementen

Verfijnde beeldproductie door een combinatie van hoogwaardige camera's en switchers

Door voor iedere scène de optimale camera te kiezen, worden alle scènes vastgelegd. Afwisselende beelden vastleggen kan door verschillende soorten camera's aan te sturen via de AW-RP120 en AK-HRP200G externe controllers.

 

 

 

Colleges vastleggen

Flexibel opnemen en streamen van colleges via een Lecture Capturing System

Plaats een groothoek-AW-HE2 samen met een hoogwaardige HD geïntegreerde camera zoals de AW-HE130 om alle nuances van de docent en de sfeer in de collegezaal vast te leggen. Met een flexibele link naar een IP-gebaseerd Lecture capturing System is het mogelijk om alles, van opname tot distributie, te verzorgen.

 

Videoconferenties

Een uitgebreid aanbod apparaten dat kan worden gebruikt als tv-conferencingcamera's

Voor tv-conferentingcamera's kunnen klanten kiezen uit een uitgebreid aanbod dat onder meer de compacte AW-HE40 HD geïntegreerde camera en de AW-HE2 groothoekcamera omvat, waarmee alle deelnemers in het frame kunnen worden vastgelegd. Neem video op voor vergaderruimtes en bijeenkomsten.

 

Informatieprogramma (weercamera)

Toon levendige weersinformatieprogramma's met buiteninstallatie in extreme omgevingen

De AW-HR140 Full-HD outdoor geïntegreerde camera met hoge gevoeligheid, hoge S/N-verhouding en hoge resolutie kan op het dak worden geplaatst en worden bediend met een controller binnen het station. De camera legt trillingsarme, heldere beelden vast onder zware weersomstandigheden. Dankzij de standaard water- en stofbestendigheid, plus wissers, biedt de camera betrouwbare informatie, zelfs bij tsunami's en tyfonen waarbij het vastleggen van beelden lastig is.

 

4K-studiocamera

Studiobeelden met hoge beeldkwaliteit met studio-handcamera's en multipurposecamera's die 4K-uitvoer ondersteunen

Gebruik twee soorten 4K-camera's voor het vastleggen van situaties zoals muziekprogramma's met levendige lichteffecten. Door een AK-UC3000GJ/GSJ 4K studio-handcamera samen met een AK-UB300GJ 4K multipurposecamera met een pan/tilt-bevestiging te gebruiken, is het mogelijk om een 4K studio-opstelling te creëren dat ook afstandsbediening voor camera's kan bedienen.

 

Webconferencing en webinars

USB-functionaliteit voor webconferencing en webseminars met video van hoge kwaliteit

De AW-HE2, AW-HE40 en AW-UE70 bieden USB-functionaliteit die gebruik maakt van een standaard stuurprogramma van USB-videoklasse om te communiceren met webconferening- en webinarsoftwaresystemen. Hierdoor kunt u hoogwaardige 1080 p video en audio vanaf een professionele camera tonen via USB binnen gebruiksvriendelijke webconferencing en webinarsoftwareoplossingen.