Bezoek ons op ISE 2017

 

     

 

Bezoek ons in Stand 1-H20 in Hall 1 en ontdek hoe u met oplossingen van Panasonic ongekende visuele display sensaties kunt creëren. Van indrukwekkende podiumvoorstellingen in realtime tot innovaties voor de detailhandel. Van intelligent registreren van colleges tot veilig streamen van conferenties: we hebben meer doorbraken dan ooit waarmee u buiten de gebaande paden kunt gaan.

 

 
     
   
   

Live evenementen zijn niet meer beperkt tot een podium of scherm. Met de 30.000-lumen lasertechnologie en 3D-mapping van Panasonic krijgen uw projecties een verbluffende helderheid. Creëer unieke bewegende vormen en projecteer die met een helderheid die zo realistisch is dat het publiek er stil van wordt.
We laten ook onze Live Production Control Room zien en demonstreren hoe kijkers buiten het evenement het moment beter dan ooit kunnen meebeleven. Op ISE onthullen we meer manieren waarmee alles mogelijk is. 

   
   
   

U ziet hoe uw klanten met LinkRay een schat aan informatie in hun handen kunnen krijgen. Met deze innovatieve technologie kunnen mensen met hun smartphone de wereld om hen heen scannen en zo inhoud op maat ontgrendelen. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen en vertaalde teksten. In combinatie met analytische software levert LinkRay ook statistieken voor het profileren van het winkelpubliek, zodat u meer inzicht hebt in uw klanten en ze nog beter van dienst kunt zijn. 

   
   
   

Op ISE 2017 presenteren wij de ultieme presentatie. Met Panasonic Lecture Capture 2.0 zijn leerlingen en studenten niet meer gebonden aan een klaslokaal of collegezaal, maar kunnen sessies worden geregistreerd en online worden vertoond. De meest heldere 4K-beelden van meerdere videofeeds kunnen op één projectiescherm worden weergegeven. Intussen hoeven bedrijven en overheden zich geen zorgen meer te maken over vertrouwelijkheid, want wij demonstreren nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veilige videostreams.