• AG-AC30

AG-AC30
Instapmodel handheld camcorder voor professioneel gebruik met uitstekende eigenschappen bij weinig licht

Dit product maakt deel uit van het 2 jaar optioneel garantie programma.
Dit programma behoort tot één van de beste service programma's in de industrie en biedt alle klanten de best mogelijke after-sales service.
The AG-AC30 HD Camera Recorder Book

De AG-AC30 is een handheld camcorder met uitstekende eigenschappen bij weinig licht en een groot aantal professionele functies en tools, waarmee de gebruiker prachtige zoomopnames en grote groepen kan vastleggen dankzij het brede focale bereik (20x zoom en 29,5 mm groothoek).

De geïntegreerde led videolamp met 2 lichtfilters zorgt voor betrouwbare opnames, ook 's nachts en op donkere locaties. Het kleurconversiefilter past de kleurtemperatuur aan terwijl het diffusiefilter de lichtbron verzacht. De uitstekende eigenschappen van de camcorder bij weinig licht zijn het resultaat van de geïntegreerde nieuwe BSI-sensor van het type 1/3.1, waarmee een hoge beeldkwaliteit van 6,03M effectieve pixels wordt bereikt. Hierdoor zijn heldere, mooie opnames mogelijk, zelfs op donkere locaties.

 

De krachtige 20x zoom met superhoge resolutie kan worden gebruikt voor het opnemen van scènes waar u niet dicht bij kunt komen. Dankzij Intelligent Resolution-technologie blijft bij het maken van opnames met een hoge zoomverhouding de afbeeldingsresolutie behouden. De 29,5 mm groothoek (gelijkwaardig aan 35 mm) zorgt dat er meer mensen en een groter deel van de achtergrond binnen het kader passen, wat vooral handig is als er een groepsfoto moet worden genomen in een kleine ruimte. 

Voor het corrigeren van horizontale tilt en vervaging door trillende handen gebruikt de HYBRID O.I.S. + een vijfassige correctie om vervaging grondig te onderdrukken, van groothoek tot aan krachtige zoomopnames. Deze functie bereikt ook een groot effect bij opnames die lopend of tijdens een andere beweging worden gemaakt. De geïntegreerde Level Shot-functie detecteert en corrigeert automatisch schuine vastgelegde beelden. 

Met de 3 handmatige ringen van de camcorder (focus, zoom en iris) heeft de gebruiker meer flexibiliteit en meer controle en kan het licht worden aangepast voor prachtige beelden, ongeacht de helderheid van het omgevingslicht.

Dankzij de 2-kanaals XLR Audio Input-aansluitingen van de camcorder kunnen professionele microfoons met hoge prestaties worden gebruikt voor het opnemen van geluid van hoge kwaliteit. Voor het gemak is een van de aansluitingen aan de voorkant van de camera geplaatst en de andere aan de achterkant.

Via de dubbele geheugenkaartslots (SD) kan gelijktijdig op twee kaarten worden opgenomen. Dat biedt extra veiligheid bij het registreren van belangrijke gebeurtenissen en voor het geval een van de media defect raakt. 

De kleurviewfinder (gelijkwaardig aan 1555K dots) kan voor het gemak worden gekanteld.

Het veelzijdige 3-type Slide-retractable lcd-scherm heeft touchbediening en fungeert als een 460K-dot HD-monitor en touchpanel voor menu-instellingen. Wanneer het niet wordt gebruikt, kan het veilig in de voorkant van de handgreep worden geschoven zodat de camcorder nog mobieler wordt. Het scherm kan ook 270 graden verticaal worden gedraaid zodat het maken van opnames vanuit hoge en lage hoeken en het registreren van eigen interview  opnames eenvoudiger is.

Naast de Focus Assist-functies (Expand, Peaking, Area Mode) en de geavanceerde Professional Assist-functies heeft de camcorder nog veel meer functies:

 
  • 20X zoomlens (F1.8 29,5-612 mm)
  • 3 handmatige ringen (focus, zoom en iris)
  • Geïntegreerde, krachtige ledvideolamp
  • Simultaan en afwisselend opnemen op 2 geheugenkaarten (SD)
  • 2 XLR-audio-ingangen en HDMI-uitgang
  • Verschillende Focus Assist-functies
  • Touchpanel: Lcd van het 3.0-type, 460K dots
  • Cam Remote: Focus IRIS & Zoom S/S 
  • Vijfassige hybride OIS en Level Shot-functie