• Optionele garantieverlenging

Optionele garantieverlenging (+2 j) van Panasonic voor de geselecteerde modellen uit onze remote camera-serie en de AVCCAM serie *1

Panasonic Premium Service Warranty Extension (+2 Years)

Panasonic streeft ernaar uiterst betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige producten te leveren. Mocht een product van Panasonic niettemin een gebrek vertonen, dan bieden wij onze klanten de beste service en ondersteuning:

  • Een korte gemiddelde reparatietijd van 5 dagen in ons Europese reparatiecentrum in Cardiff, UK (vanaf inname tot retournering)
  • Tijdelijke vervangingseenheid op verzoek (bij langere reparatietijd)
  • Europees callcenter, met ondersteuning voor de belangrijkste Europese talen
  • Ability to purchase warranty extensions to further safeguard your investment

Mogelijkheid om garantieverlenging aan te schaffen voor meer bescherming van uw investering

Panasonic biedt tevens het PASS-systeem (via internet) voor bedrijfsmiddelenbeheer, veelgestelde vragen en technische informatie. Bezoek onze CERC-servicepagina voor het boeken van reparatieservice.

Garantieverlenging

Als u de standaardgarantie na de standaardlooptijd van twee jaar wilt verlengen (remote cameras) of voor drie jaar (AVCCAM), kunt u een garantieverlenging (+2 jaar) aanschaffen. De verlengde garantie voor de geselecteerde *1 modellen uit de Panasonic remote camera serie-serie en de AVCCAM reeks bevat: 

Als u de garantieverlenging van Panasonic wilt activeren, moet u uw product binnen zestig (60) dagen online registreren en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Panasonic voor garantieverlenging en onlineregistratie na aanschaf van de verlengde garantie.

U kunt garantieverlengingscertificaten van Panasonic kopen bij geautoriseerde Panasonic-dealers. Zie onze website voor een lijst met geautoriseerde dealers.

*1Panasonic behoudt zich het recht toe om dit aanbod op eender welk tijdstip in te trekken zonder voorafgaande verwittiging of kennisgeving.