• Evenementen

Evenementen

25/01/2018

Panasonic heeft een firmware-upgrade aangekondigd voor de VariCam LT 4K camera. Met deze upgrade is de filmcamera klaar voor live- en ‘near live'-gebruik bij concerten, evenementen, tv-series en bedrijfsproducties met meerdere camera's. 

15/09/2017

De eerste beelden van de nieuwe handheld Panasonic AU-EVA1 5.7K-camcorder zijn vrijgegeven tijdens de IBC in Amsterdam. De beelden, opgenomen in IJsland en geregisseerd door filmregisseur Filippo Chiesa, laten zien hoe krachtig de nieuwe Super-35-sensor is met zijn 7.5K-resolutie en dubbele native ISO van 800 en 2.500.

15/09/2017

Panasonic wil zich inzetten voor samenwerking met het bedrijfsleven door oplossingen te creëren die de waarde van bedrijven, live-evenementen en de productie-industrie verhogen. Tijdens IBC 2017 heeft de Japanse producent een aantal samenwerkingen aangekondigd, waarmee het bedrijf kan doorgroeien van hardwareleverancier naar een aanbieder van geïntegreerde oplossingen met multi-technologie. Met het succes van de externe camera's en studiocamera’s als basis, werkt Panasonic samen met andere bedrijven om robotsystemen, nieuwe protocollen en volgsystemen te ontwikkelen.

3/08/2017

Panasonic heeft vandaag extra informatie bekendgemaakt over de nieuwe handheld AU-EVA1 5.7K-camcorder, waaronder prijzen en specificaties. De preview van de EVA1 vond dit voorjaar plaats op de Cine Gear Expo. Deze nieuwe camcorder is dit najaar verkrijgbaar. Aan de technische specificaties is o.a. het aantal pixels, een dubbele native ISO van 800 en 2.500 en een dynamisch bereik van 14 stops toegevoegd.

Pages