• Nieuws

Nieuws

13/05/2020

Wiesbaden, DE. 11 mei 2020 – Panasonic heeft zich teruggetrokken uit IBC 2020, dat later dit jaar in september plaatsvindt in Amsterdam. Als alternatief richt de organisatie zich op het ondersteunen van haar partners en klanten via online initiatieven, met de lancering van een eigen Technology Experience Zone. Zo kan Panasonic de nodige hulp bieden bij het delen van expertise en informatie over en voor de industrie.

13/05/2020

Panasonic kondigde vandaag KAIROS aan, een next generation live productieplatform. Dit nieuwe IT/IP-videoverwerkingsplatform beschikt over een open architectuur voor live-videoschakeling met volledige in- en output flexibiliteit, resolutie- en formaatonafhankelijkheid, maximaal gebruik van de CPU/GPU-processor en vrijwel onbeperkte ME-schaalbaarheid.

13/05/2020

Panasonic heeft de AW-UE100 geïntegreerde pan/tilt/zoom camera aangekondigd. De camera ondersteunt een grote verscheidenheid aan IP-transmissieprotocollen, waaronder NDI met hoge bandbreedte, NDI|HX met hoge efficiëntie en SRT (Secure Reliable Transport). Deze nieuwe PTZ-camera heeft een nieuw ontworpen directe aandrijfmotor voor soepele pan- en kantelbewegingen en biedt flexibiliteit bij de installatie, weinig ruis en een hoge resolutie beeldregistratie.

13/05/2020

Panasonic heeft het kosteneffectieve AK-HC3900 HDR studiocamerasysteem aangekondigd als uitbreiding op haar AK-studio- en veldcameraserie. De AK-HC3900 kan worden geüpgraded naar native 4K 60p/50p en is ideaal voor broadcast, onderwijs en zakelijke markten. Het nieuwe systeem is de opvolger van de AK-HC3800, die bijna tien jaar de standaard was voor professionele systemen van hoge kwaliteit en kostenefficiënte productie.

 

Pages