• Nieuws

Nieuws

11/01/2021

Crisis maakt creatief. Dat geldt ook voor Koninklijk Theater Carré in Nederland, dat bij gebrek aan publiek, shows opneemt en live streamt met behulp van Panasonic PTZ-camera’s.

13/05/2020

Panasonic kondigde vandaag KAIROS aan, een next generation live productieplatform. Dit nieuwe IT/IP-videoverwerkingsplatform beschikt over een open architectuur voor live-videoschakeling met volledige in- en output flexibiliteit, resolutie- en formaatonafhankelijkheid, maximaal gebruik van de CPU/GPU-processor en vrijwel onbeperkte ME-schaalbaarheid.

13/05/2020

Panasonic heeft de AW-UE100 geïntegreerde pan/tilt/zoom camera aangekondigd. De camera ondersteunt een grote verscheidenheid aan IP-transmissieprotocollen, waaronder NDI met hoge bandbreedte, NDI|HX met hoge efficiëntie en SRT (Secure Reliable Transport). Deze nieuwe PTZ-camera heeft een nieuw ontworpen directe aandrijfmotor voor soepele pan- en kantelbewegingen en biedt flexibiliteit bij de installatie, weinig ruis en een hoge resolutie beeldregistratie.

13/05/2020

Panasonic heeft het kosteneffectieve AK-HC3900 HDR studiocamerasysteem aangekondigd als uitbreiding op haar AK-studio- en veldcameraserie. De AK-HC3900 kan worden geüpgraded naar native 4K 60p/50p en is ideaal voor broadcast, onderwijs en zakelijke markten. Het nieuwe systeem is de opvolger van de AK-HC3800, die bijna tien jaar de standaard was voor professionele systemen van hoge kwaliteit en kostenefficiënte productie.

 

Pages