• Nieuws

Nieuws

2/03/2021

Het rapport van Futuresource is gebaseerd op directe feedback van verkopers, leveranciers van onderdelen en fabrikanten van accessoires en biedt zowel kwantitatieve als kwalitatieve feedback over het huidige en toekomstige marktpotentieel voor PTZ-camera's. Vervolgens heeft het Imaging & Professional Video-team van Futuresource een periode van analyse en prognoses uitgevoerd, waarbij het marktbeeld van onderaf is opgebouwd.

11/01/2021

Crisis maakt creatief. Dat geldt ook voor Koninklijk Theater Carré in Nederland, dat bij gebrek aan publiek, shows opneemt en live streamt met behulp van Panasonic PTZ-camera’s.

13/05/2020

Panasonic kondigde vandaag KAIROS aan, een next generation live productieplatform. Dit nieuwe IT/IP-videoverwerkingsplatform beschikt over een open architectuur voor live-videoschakeling met volledige in- en output flexibiliteit, resolutie- en formaatonafhankelijkheid, maximaal gebruik van de CPU/GPU-processor en vrijwel onbeperkte ME-schaalbaarheid.

13/05/2020

Panasonic heeft de AW-UE100 geïntegreerde pan/tilt/zoom camera aangekondigd. De camera ondersteunt een grote verscheidenheid aan IP-transmissieprotocollen, waaronder NDI met hoge bandbreedte, NDI|HX met hoge efficiëntie en SRT (Secure Reliable Transport). Deze nieuwe PTZ-camera heeft een nieuw ontworpen directe aandrijfmotor voor soepele pan- en kantelbewegingen en biedt flexibiliteit bij de installatie, weinig ruis en een hoge resolutie beeldregistratie.

Pages