• Professional Camera Solutions

VariCam Pure

 

Filmmakers en producenten eisen tegenwoordig een combinatie van hogere resolutie en een breder dynamisch bereik om zo goed mogelijke beelden te kunnen vastleggen en tegelijkertijd hun materiaal toekomstbestendig te maken voor de distributieplatforms van morgen, met een combinatie van hogere resolutie en een groot dynamisch bereik.

De VariCam Pure van Panasonic voldoet ruim aan deze eisen en heeft bovendien een kleine, compacte, robuuste maar tegelijk krachtige bouw, die is afgestemd op de wensen van filmmakers en hun crews. De VariCam Pure van Panasonic is ideaal voor televisieseries en speelfilms waarbij behoefte is aan 4K RAW-opnamen voor 4K UHD TV- of 4K DCI-bioscoopbeelden. De camera beschikt over een 4K Super 35-sensor, die een belichtingsspeelruimte van meer dan 14 stops biedt en geïntegreerde Codex-opnamen op Codex Capture Drives.

De nieuwe cameraoplossing is recht-door-zee, eerlijk, puur. Een camerasysteem ontworpen door Panasonic en Codex voor het vastleggen van beelden van de hoogste kwaliteit met de Panasonic VariCam Pure. 4K RAW met tot 120 fps, met een eenvoudige workflow via de Production Suite van Codex voor het leveren van ProRes-bestanden en alle andere vereiste materialen.

 

De VariCam Pure van Panasonic levert RAW-bestanden aan de uiterst betrouwbare Capture Drives van Codex. En dat is dan de toegang tot een compleet systeem van dagelijkse opnamen, beoordeling en archivering met de Productie Suite van Codex. Eén workflow, ongeacht de camera die u kiest, dat is alles wat u nodig hebt.

 

<< Bezoek onze productpagina voor meer informatie >>