• iPro Extreme CCTV platform by Panasonic security camera system
  • Panasonic Security Elite Range
  • Secure Communications, Hacking Protection
  • Panasonic ClearSight Coating
  • Panasonic IP Video Intercom System
  • Security Solutions

    IP Network Cameras Aero PTZ Network Video Recorders Security Technology Video Intercom Elite Security Products

Wat is er nieuw

Panasonic breidt assortiment bewakingscamera's uit met twee modellen voor kustgebieden

Panasonic heeft het assortiment extreme bewakingscamera's uitgebreid met twee nieuwe H.265-camera’s met behuizingen die bestand zijn tegen aantasting door zilte lucht. Deze camera's zijn speciaal ontworpen voor gebruik op zee en in havens, op pieren en bruggen.

Gezichtsherkenning van Panasonic krijgt NIST-erkenning

De gezichtsherkenningstechnologie van Panasonic scoort al twee jaar hoog in benchmarktests van het US National Institute of Standards and Technology.

Panasonic introduceert nieuwe lijn cybersecure CCTV-camera’s

Panasonic introduceert end-to-end cyberveilig camerabewakingsassortiment. Panasonic introduceert deze week een nieuw end-to-end, cyberveilig camerabewakingssysteem op het IFSEC-evenement...

Panasonic presenteert op IFSEC 2017 nieuwe aanpak voor beveiliging

Panasonic Business staat klaar om nieuwe richtingen aan te geven voor de Europese beveiligingsmarkt tijdens de IFSEC 2017. Het bedrijf biedt de sector een innovatieve kijk op de aankoop en het gebruik van CCTV-systemen.. 

Panasonic kondigt nieuw IP-gebaseerd video-intercomsysteem aan

Panasonic introduceert een nieuw, volledig op IP-gebaseerd video-intercomsysteem waarmee tegemoet wordt gekomen aan de steeds groter wordende vraag naar integratie tussen verschillende gebouwensystemen.

Nieuwe Panasonic dome-camera met 40x zoom maakt stadstoezicht eenvoudiger

Het assortiment bewakingscamera's van Panasonic is uitgebreid met een nieuwe camera die aanzienlijk beter te gebruiken is en bovendien CCTV-bewaking in steden goedkoper maakt dankzij kosten voor opslag en onderhoud.

Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment

Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment Panasonic heeft een Elite-assortiment beveiligingsproducten met het beste van de Panasonic-cameratechnologie geïntroduceerd.

Panasonic introduceert nieuwe standaard op gebied van robuuste CCTV

Panasonic heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal is ontworpen voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritieke toepassingen, nu verkrijgbaar is. 

Panasonic-cameraplatform met ultralage bandbreedte gaat verder dan H.265

Panasonic heeft op Security Essen 2016 een nieuwe serie netwerkcamera's geïntroduceerd waarin Full HD-resolutie wordt gecombineerd met de nieuwste software van het bedrijf. Zo is tot 80% minder bandbreedte nodig voor opslag en netwerk dan bij H.256.

Panasonic ontwikkelt drone-opsporingstechnologie

Panasonic Business is bezig drone-opsporingstechnologie te ontwikkelen die de dreiging van ongevallen en terroristische aanslagen met drones moet verminderen. 

Panasonic 4K-camera halveert bewakingskosten

Panasonic lanceerde tijdens haar Integrated Solutions Day, die op 30 april plaatsvond in het Louwmanmuseum in Den Haag, haar allereerste 4K-bewakingscamera. De WV-SFV781L dome camera levert ‘True 4K’-beeldkwaliteit en –resolutie, zowel in het midden als in de hoeken van het beeld. Hierdoor biedt de camera een groter beeldbereik tegen een lagere kostprijs.

Panasonic demonstreert kostenbesparende beveiligingsfuncties op IFSEC 2016

Panasonic Business maakt op de IFSEC 2016 gebruik van de gelegenheid om enkele slimme technologieën te introduceren waarmee de totale kosten van beveiligingssystemen omlaag kunnen, en de branche te vragen nog eens na te denken over de manier waarop CCTV wordt aangeschaft.

Panasonic introduceert robuuste bewakingscamera op IFSEC 2016

Panasonic Business introduceert op IFSEC 2016 de meest robuuste PTZ-bewakingscamera in de beveiligingssector, speciaal ontworpen voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritieke toepassingen.  

Panasonic lanceert mobiele netwerkcamera voor de transportsector

Panasonic lanceert mobiele netwerkcamera voor transportsector. Panasonic heeft twee robuuste mobiele netwerkcamera's voor gebruik in voertuigen gelanceerd die zijn bedoeld voor het maken van opnamen...

Privacy gegarandeerd met maskeringsoplossing voor personen van Panasonic

Panasonic heeft binnen een reeks camera's en als onderdeel van pc-software een maskeringsoplossing voor personen geïntroduceerd waarmee gebruikers hun bedrijfspand en -terrein kunnen bewaken, terwijl de privacy van personen wordt gerespecteerd.

Coaxconverter maakt overstap naar IP gemakkelijker voor security integrators

Panasonic heeft een coaxconverter geïntroduceerd waarmee integrators analoge camerasystemen kunnen vervangen door netwerkcamera’s en toch gebruik kunnen blijven maken van de bestaande infrastructuur van coax-LAN-kabels.

Panasonic introduceert nieuwe bulletcamera’s met hoogwaardige functies
PANASONIC INTRODUCEERT BULLETCAMERA BOORDEVOL HOOGWAARDIGE FUNCTIES. Panasonic introduceert twee nieuwe bewakingscamera's voor kleine en middelgrote...
Prijs voor draadloos intercomsysteem van Panasonic

Het draadloze video-intercomsysteem VL-SWD501EX/UEX en de draadloze sensorcamera VL-WD812EX van Panasonic hebben de Innovatieprijs gewonnen op de 19e DECT World Awards.

Panasonic lanceert partnerportal voor security professionals op IFSEC

Panasonic heeft op IFSEC 2015, dat van 16 tot en met 18 juni plaatsvindt in Londen, een nieuwe partnerportal gelanceerd voor haar resellers. Dankzij de portal hebben distributeurs en resellers van security-oplossingen betere toegang tot informatie voor klanten en kunnen zij eenvoudiger new business registreren. Deze webservice is beschikbaar voor alle Europese partners van Panasonic Security Solutions. Eerder dit jaar lanceerde Panasonic al vergelijkbare portals voor de divisies Visual Systems en Communications.

Panasonic zet 4K op de agenda op de IFSEC

Panasonic introduceert geïntegreerd True 4K-bewakingssysteem op IFSEC

Professional Security Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Security Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Service en downloads

Bij Panasonic zijn wij ervan overtuigd dat service van cruciaal belang is voor een lonende gebruikerservaring. Daarom wordt onze technologie geruggensteund door een service door experts, voor en na de verkoop. Voor ons is service nooit een reactieve functie.