• Freedom to feel Secure: Panasonic Security, CCTV and Video Surveillance - Security Solutions | Panasonic Business
  • Banner Security Protection Cyber security Protection Brochure
  • Panasonic Security Elite Range

Wat is er nieuw

PANASONIC INTRODUCEERT NIEUWE BEVEILIGINGSCAMERA LINE-UP MET INGEBOUWDE AI-MOGELIJKHEDEN

PANASONIC INTRODUCEERT NIEUWE BEVEILIGINGSCAMERA'S MET INGEBOUWDE AI-MOGELIJKHEDEN. AI-toepassingen ten behoeve van het bedrijfsleven en de samenleving kunnen worden ontwikkeld door derde...

Nieuwe U-Series beveiligingscamera’s leveren befaamde Panasonic-kwaliteit tegen uitstekende prijs

NEW U-SERIES SECURITY CAMERAS DELIVER RENOWN PANASONIC PERFORMANCE WITHOUT THE PRICE TAG. Thirteen entry-level network cameras delivering high-quality...

Nieuwe Panasonic i-Pro Extreme-serie betekent 24/7 nachtzicht in kleur

De Panasonic i-Pro Extreme-serie is uitgebreid met zes nieuwe compacte modellen die dankzij IR-verlichting (infrarood) zowel overdag als 's nachts nauwkeurige kleurenbeelden kunnen leveren.

Supermarkt wordt met hulp van Panasonic de veiligste winkel van Nederland

Panasonic-gezichtsherkenning helpt supermarkt bij het winnen van retailaward. Mede dankzij gezichtsherkenningstechnologie van Panasonic heeft ‘Jumbo Ten Brink Food’ de award...

Snellere stadiontoegang fans RDW Molenbeek door test met biometrische herkenning

Belgian football fans 'face' shorter queues thanks to biometric entry gates trial. Season-ticket holders at Belgian football club RWD Molenbeek will soon...

Panasonic onthult de eerste quad 4K multisensor-camera ter wereld

Panasonic heeft de eerste quad 4K multisensor bewakingscamera ter wereld onthuld op IFSEC 2018 compleet met 33MP beeldresolutie.

Panasonic onthult nieuwe deep learning gezichtsherkennings-technologie

Panasonic Business heeft zijn nieuwe deep learning gezichtsherkenningstechnologie in Europa geïntroduceerd op IFSEC 2018.

Panasonic scherpt 360-graden bewakingsassortiment aan

Panasonic introduceert binnenkort twee nieuwe series360-graden camera's die scherpe beelden en een hoge gevoeligheid beloven, en die zijn ontworpen voor bewijsregistratie onder uitdagende omstandigheden.

Panasonic: technologie kan risico's bij AVG-naleving beperken

Met het oog op de introductie van nieuwe Europese regelgeving voor gegevensbescherming benadrukt Panasonic Business het belang van technologie.

Panasonic breidt assortiment bewakingscamera's uit met twee modellen voor kustgebieden

Panasonic heeft het assortiment extreme bewakingscamera's uitgebreid met twee nieuwe H.265-camera’s met behuizingen die bestand zijn tegen aantasting door zilte lucht. Deze camera's zijn speciaal ontworpen voor gebruik op zee en in havens, op pieren en bruggen.

Gezichtsherkenning van Panasonic krijgt NIST-erkenning

De gezichtsherkenningstechnologie van Panasonic scoort al twee jaar hoog in benchmarktests van het US National Institute of Standards and Technology.

Panasonic introduceert nieuwe lijn cybersecure CCTV-camera’s

Panasonic introduceert end-to-end cyberveilig camerabewakingsassortiment. Panasonic introduceert deze week een nieuw end-to-end, cyberveilig camerabewakingssysteem op het IFSEC-evenement...

Nieuwe Panasonic dome-camera met 40x zoom maakt stadstoezicht eenvoudiger

Het assortiment bewakingscamera's van Panasonic is uitgebreid met een nieuwe camera die aanzienlijk beter te gebruiken is en bovendien CCTV-bewaking in steden goedkoper maakt dankzij kosten voor opslag en onderhoud.

Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment

Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment Panasonic heeft een Elite-assortiment beveiligingsproducten met het beste van de Panasonic-cameratechnologie geïntroduceerd.

Panasonic introduceert nieuwe standaard op gebied van robuuste CCTV

Panasonic heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal is ontworpen voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritieke toepassingen, nu verkrijgbaar is. 

Panasonic-cameraplatform met ultralage bandbreedte gaat verder dan H.265

Panasonic heeft op Security Essen 2016 een nieuwe serie netwerkcamera's geïntroduceerd waarin Full HD-resolutie wordt gecombineerd met de nieuwste software van het bedrijf. Zo is tot 80% minder bandbreedte nodig voor opslag en netwerk dan bij H.256.

Panasonic 4K-camera halveert bewakingskosten

Panasonic lanceerde tijdens haar Integrated Solutions Day, die op 30 april plaatsvond in het Louwmanmuseum in Den Haag, haar allereerste 4K-bewakingscamera. De WV-SFV781L dome camera levert ‘True 4K’-beeldkwaliteit en –resolutie, zowel in het midden als in de hoeken van het beeld. Hierdoor biedt de camera een groter beeldbereik tegen een lagere kostprijs.

Panasonic lanceert mobiele netwerkcamera voor de transportsector

Panasonic lanceert mobiele netwerkcamera voor transportsector. Panasonic heeft twee robuuste mobiele netwerkcamera's voor gebruik in voertuigen gelanceerd die zijn bedoeld voor het maken van opnamen...

Coaxconverter maakt overstap naar IP gemakkelijker voor security integrators

Panasonic heeft een coaxconverter geïntroduceerd waarmee integrators analoge camerasystemen kunnen vervangen door netwerkcamera’s en toch gebruik kunnen blijven maken van de bestaande infrastructuur van coax-LAN-kabels.

Panasonic introduceert nieuwe bulletcamera’s met hoogwaardige functies
PANASONIC INTRODUCEERT BULLETCAMERA BOORDEVOL HOOGWAARDIGE FUNCTIES. Panasonic introduceert twee nieuwe bewakingscamera's voor kleine en middelgrote...

Professional Security Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Security Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Service en downloads

Bij Panasonic zijn wij ervan overtuigd dat service van cruciaal belang is voor een lonende gebruikerservaring. Daarom wordt onze technologie geruggensteund door een service door experts, voor en na de verkoop. Voor ons is service nooit een reactieve functie.