U-serie-assortiment

 

Met de U-serie, 13 nieuwe beveiligingscamera´s voor binnen en buiten, voegt Panasonic een reeks kosteneffectieve modellen voor het instap- en middensegment toe aan het assortiment, zonder concessies te doen aan de prestaties, zichtbaarheid en betrouwbaarheid die de consument verwacht.

De reeks biedt een ruime keuze aan camera´s in dome- en bulletuitvoering die met een varifocale of een vaste lens kunnen worden uitgerust, Full HD en 4MP bieden en waarbij de modellen voor buiten bovendien vandalisme- en weerbestendig zijn. Geheel in lijn met de duurzaamheid en de betrouwbaarheid waar Panasonic voor staat beschikken de buitenmodellen van deze reeks over een vandalismebestendige IK10-bescherming, water- en stofbescherming en roestvaste schroeven.

 

 

Het assortiment is ideaal voor onderwijsinstellingen, logistieke bedrijven, ziekenhuizen, kantoorruimtes, winkels en andere organisaties waarvoor de prijs een belangrijk criterium is.

U-Series Education U-Series Logistics U-Series Office U Series Retail

 

Goede prestaties bij weinig licht    Bescherming tegen het weer en vandalisme    Modus voor gangen    Eenvoudige installatie    Gegevenscompressie    

 

Belangrijkste voordelen van de U-serie

  • Full HD 30fps / 4MP 30fps
  • Kleuren-nachtzicht
  • Intelligent Auto (iA)
  • Super Dynamic
  • H.265 slimme codering
  • Easy-Kitting doosontwerp
  • Modus voor gangen

 

Goede prestaties bij weinig licht


Alle camera's uit de U-serie bieden zicht overdag en in de nacht bij weinig licht om 24/7 beveiligingsbeelden van hoge kwaliteit en met heldere kleuren te garanderen. De camera's maken gebruik van de iA (Intelligent Auto)-technologie van Panasonic om scènedynamiek en beweging te monitoren. Bovendien worden de camera-instellingen automatisch in real time aangepast om vervorming zoals 'motion blur' (vaagheid door bewegende objecten) tegen te gaan.


Bescherming tegen het weer en vandalisme

Geheel in lijn met de duurzaamheid en de betrouwbaarheid waar wij om bekend staan beschikken de buitenmodellen van deze reeks over een vandalismebestendige IK10-bescherming, die het impact van buitenaf tot een minimum beperken.

Bovendien zijn ze weerbestendig, met water- en stofbescherming en antiroestschroeven, conform IP66-normen.

 


Modus voor gangen

De modus voor gangen stelt het camerastandpunt zo af dat trappen en lange gangen met een enkele camera kunnen worden bewaakt.

Dankzij de Super Dynamic-mogelijkheden kunnen de camera´s een groter bereik vastleggen dan traditionele apparatuur, zodat geen enkele locatie of ruimte aan het zicht is onttrokken. 

 

Eenvoudige installatie

Door het slimme ontwerp en de slimme verpakking neemt de installatie van U-serie-camera's minder tijd in beslag.

Zo kunnen de camera's al voor de installatie, terwijl ze nog in de doos zitten, worden verbonden en geconfigureerd. Verder beschikken ze over gemotoriseerde zoom en functies voor automatische scherpstelling voor een snelle configuratie.

 


Gegevenscompressie

Net als andere i-PRO Extreme-camera's, maakt de U-serie gebruik van H.265-compressie en slimme codering om de hoeveelheid videodata te verminderen. Zo wordt de bandbreedte-efficiënte vergroot en bespaart u opslagruimte en kosten.

<< Klik hier voor meer informatie >>