Bankautomaten volledig beveiligd dankzij nieuwe bewakingscamera van Panasonic

Panasonic introduceert de Super Dynamic-gezichtsherkenning voor haar vandalismebestendige dome-netwerkcamera’s met de WV-SW115, een model speciaal voor bankautomaten. Met een breedbeeldhoek van 104 inch en een discreet ontwerp voldoet de robuuste WV-SW115 aan de beveiligingseisen van zowel de banksector als de retail- en horecasector.

 

De duurzame, compacte camera is zeer slag- en waterbestendig, waardoor ze bestand is tegen vandalisme en de meest extreme weersomstandigheden.

 

De Super Dynamic HD-functie van de WV-SW115 zorgt voor scherpe beelden met een hoge gevoeligheid. De beelden blijven dankzij de verbeterde gezichtsherkenning ook duidelijk in situaties met een helder verlichte achtergrond, zoals bij de ingang van winkels of banken. De camera beschikt bovendien over een 24-uursfunctionaliteit.

 

Gerard Figols, European Product Manager van Panasonic Security Systems, zegt: “De WV-SW115 vormt een waardevolle aanvulling op de huidige reeks vaste dome-netwerkcamera's van Panasonic. De camera neemt 720p HD-beelden op met een snelheid tot 30 frames per seconde, zodat eindgebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun pand te allen tijde goed beveiligd is.”

 

De camera is voorzien van een SDHD/SD-memory card slot die gebruikt kan worden bij  handmatige opnames en als back-upopslag in het geval van netwerkstoringen. Dankzij meerdere H.264 (high profile)-streams en JPEG-streams kan de camera gelijktijdig worden gebruikt voor realtime bewaking en opnames met hoge resolutie.