• iPro Extreme CCTV platform by Panasonic security camera system

i-PRO Extreme-platform
Extreme prestaties onder extreme omstandigheden

 

Nauwe samenwerking van de unieke videosystemen en analytische CCTV-technologieën van Panasonic om incidenten veel sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger te ontdekken.

End-to-end oplossingen met ingebouwde technologie van Panasonic maakt flexibele en schaalbare aangepaste productoplossingen mogelijk voor veeleisende klanten met één hoofdfocus: vereenvoudiging van uw workflow.

 

Extreme zichtbaarheid

De realtime automatische beeldoptimalisatie legt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kristalhelder bewijs vast.

Ons i-PRO Extreme-platform biedt een ongelooflijk hoog niveau van zichtbaarheid voor het vastleggen van duidelijk bewijs onder extreme omstandigheden. Dankzij iA (intelligent auto technology) passen de camera's zich automatisch aan de omstandigheden ter plaatse aan. Zo optimaliseren ze de parameters voor het best afgestelde beeld in verschillende omstandigheden, met behulp van technieken als volledig automatische sluiter en irisbediening, compensatie voor achtergrondverlichting (144 dB-bereik) alsmede automatische beeldstabilisatie.

 
 • iA (intelligent auto technology)

iA optimaliseert automatisch de cameraparameters voor het best afgestelde beeld in verschillende omstandigheden. Dit gebeurt door gebruik te maken van technieken als volledig automatische sluiter en irisbediening, compensatie voor achtergrondverlichting (144 dB-bereik) alsmede automatische beeldstabilisatie. iA is ook in staat kenmerken en bewegingen in het beeld te detecteren om de camera-instellingen te optimaliseren voor de allerbeste beeldkwaliteit.
iA biedt een snelle en flexibele automatische aanpassing aan uw omstandigheden zodat u het gewenste duidelijke beeld krijgt.

 

Ons platform is ook in staat kenmerken en bewegingen in het beeld te detecteren en de camera-instellingen te optimaliseren voor een zo goed mogelijke beeldkwaliteit. Dankzij gezichtsdetectie en Face SD kunnen camera's automatisch gezichten detecteren in het beeld en de drie beste afbeeldingen van dezelfde persoon kiezen, uitsnijden en naar het back-endsysteem sturen. Het uitgebreide 144-dB dynamisch bereik met een nieuw algoritme optimaliseert de helderheid en duidelijkheid van iemands gezicht.

 • Beeldstabilisatie: draagt bij aan het voorkomen van cameratrillingen die wazige beelden opleveren
 • Slimme gevoeligheid: de camera stelt de juiste gain en sluitersnelheid in overeenkomstig de helderheid en beweging van het onderwerp
 • Gezichtsherkenning: de camera detecteert tot acht gezichten en past de belichting overeenkomstig aan. Zelfs als een persoon beweegt, volgt de camera het gezicht en blijft deze de instellingen aanpassen
 • Slimme omgevingsdetectie: hiermee worden automatisch kenmerken en bewegingen in het beeld gedetecteerd om de camera-instellingen te optimaliseren voor een zo goed mogelijke beeldkwaliteit (zoals bewegende personen, auto's, situaties met achtergrondverlichting, koplampen). Bovendien worden bepaalde scènes automatisch gedetecteerd en worden de parameterinstellingen geoptimaliseerd voor heldere opnamen van gezichten en kentekenplaten.
 • Uitgebreide Face Super Dynamic: Door de krachtige gezichtsdetectietechnologie in onze camera te combineren met de nieuwe 144 dB uitgebreide SUPER DYNAMIC, zijn we door de lichtomstandigheden te optimaliseren in staat details van gezichten vast te leggen voor een betere herkenbaarheid
  Ervaar de voordelen en houd gezichten helder bij de voordeur en voertuigen duidelijk herkenbaar bij sterke achtergrondverlichting.
 • Nachtweergavemodus in kleur (Firefly): onze nieuwe nachtzichtverbeteringstechnologie (Firefly) verandert uw 1/3-inch sensorcamera in een hoogwaardige nachtzichtcamera die betrouwbare kleurinformatie levert bij zeer weinig licht. Onze technologie stelt ons in staat dezelfde beelden te leveren bij weinig licht als een 1/2-inch sensorcamera, wat leidt tot een enorme kostenbesparing.
  Wij doen alles om u bewaking in kleur te bieden.

 

 

Extreme compressie

 • H.265 Smart Coding-compressie*

Door het inzetten van de allernieuwste geavanceerde H.265-compressie, in combinatie met onze Smart Coding-technologie, wordt uw beveiligingssysteem opgewaardeerd en levert het extra kostenbesparing doordat tot 75 % minder bandbreedte nodig is bij bewegende objecten in het beeld.

*75 % minder bandbreedte nodig vergeleken met H.264

 

 • Slimme gezichtscompressie*

Onze camera's, die acht gezichten tegelijk kunnen detecteren, kunnen nu worden gekoppeld aan de beeldcompressietechnieken. Hierbij behoudt de ROI (Region Of Interest) een hogere beeldkwaliteit overeenkomstig de daadwerkelijke bewegingen en activiteit in het beeld, om het bewijs helder en scherp te houden.

Met het ingebouwde “zelflerende algoritme” weet onze camera en kan deze op basis van ervaring voorspellen waar bewegingen te zien zullen zijn en wordt de beeldkwaliteit in real time geregeld. De camera kan ook gezichten detecteren en voor het gebied rond het gezicht de hoogste beeldkwaliteit aanhouden zodat het belangrijkste bewijs helder blijft.

*Verbeterde ROI-technologie toegevoegd met compressie

 

Extreme gegevensbeveiliging

We weten dat veilig beheer van gegevens bij videobewakingsoplossingen steeds belangrijker wordt vanwege bedreigingen van de cyberveiligheid die zich hebben voorgedaan, zoals hacken, gegevenslekken en manipulatie. Schadelijke softwareprogramma's (malware) doen hun verwoestende werk op openbare en privénetwerken, met meer dan 375 miljoen gevallen in 2015. Van gegevensdiefstal tot het lekken van privé-e-mails en nog veel meer, doordat hackers weten binnen te dringen in allerlei communicatienetwerken.

Daarom leveren wij een volledig H.265-versleuteld videosysteem met zeer hoge beveiliging door gebruik te maken van certificeringssleutels. Dankzij de relatie met onze externe partner, combineren we zeer betrouwbare certificaten en technologieën voor het detecteren en analyseren van cyberaanvallen met onze eigen ingebouwde cryptografietechnologie en leveren we daarmee een zeer veilige en robuuste beschermingslaag voor onze ingebouwde bewakingsproducten.

Secure Communication is een beveiliging op pc-niveau voor camera's en andere ingebouwde apparatuur. Deze biedt drie informatiebeschermingsblokken: gegevensversleuteling, communicatieversleuteling en verificatie en sleutel. Deze zorgen samen voor robuust videobewijs en algehele veiligheid van videostreams. Secure Communication beschermt met name tegen spoofing (valse data), manipulatie of wijziging van videobeelden (beeldaanpassingen) en het rondsnuffelen in beschermde bewakingscommunicatie (wachtwoorden stelen).

Het ingebouwde ontwerp van Secure Communication voldoet aan de Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2 Level 1, zoals vereist voor de FBI en gebruik voor de openbare veiligheid. Het verlaagt de onderhoudskosten, maar biedt tegelijkertijd een robuuste en toch eenvoudige bediening. 

 

Extreme efficiëntie

 • Eenvoudige installatie: Na het installeren van de camera's, recorder en software identificeert onze wizardinstelling een eenvoudige en korte installatie-instelling
 • Gebruiksvriendelijk: Door naar onze gebruikers te luisteren, hebben we onze grafische gebruikersinterface opgewaardeerd waardoor deze intuïtiever te bedienen is en nog efficiënter is geworden dankzij nieuwe functies bij het zoeken en exporteren van gegevens
 • Makkelijk te integreren: Door al onze hardware- en softwareoplossingen te combineren, krijgt u één geïntegreerd systeem met al onze kerntechnologieën, terwijl er ruimte blijft voor systeemuitbreiding via verschillende plug-in-mogelijkheden