Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: België- Nederlands

BETERE NIGHTVIEW MET DE PANASONIC INFRAROOD PTZ-BEVEILIGINGSCAMERA'S

Ontworpen voor duidelijke zichtbaarheid 's nachts, intelligente functionaliteit en een lage total cost of ownership.

Panasonic's nieuwste i-PRO Extreme PTZ Infra-Red beveiligingscamera's zetten een nieuwe standaard op het gebied van sterke visuele kwaliteit en intelligente functionaliteit voor duidelijk en scherp zicht tijdens de nacht. Dit alles is verpakt in een betrouwbaar apparaat met weinig onderhoud om zo een lagere total cost of ownership te leveren. Er zijn twee modellen in het assortiment IR PTZ-camera's: het WV-X6533LN-model met een krachtige 40x zoom en de WV-S6532LN met 22x zoom.

Zichtbaarheid ’s nachts
Het vastleggen van duidelijke beelden die gebruikt kunnen worden als bewijsmateriaal bij weinig verlichting of lange afstanden kan een uitdaging zijn. Deze camera's zijn in staat om bewijs bij weinig licht vast te leggen, zelfs op afstanden tot 350 meter in een zero lux omgeving, en verbeteren de zichtbaarheid door zichtbare en IR Ledverlichting te combineren door middel van een nieuwe autofocus met scherpe lichtsnijfilter. Dit betekent dat meerdere lichtbronnen in één frame niet langer een probleem zijn.

Om ook op lange afstanden de helderheid te bieden, beschikt de camera over een optionele krachtige 40x optische zoomfunctie. Dit is gecombineerd met intelligente zoomstabilisatie om trillingen te absorberen en een stabiel beeld vast te leggen, zelfs van afstand. Een elevatiehoek van 30 graden maakt het mogelijk om hellende wegen, hoge gebouwen en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder het dak van een stadion, gemakkelijk met de camera’s te beveiligen.

Regen en stof kunnen de beeldkwaliteit ernstig belemmeren en zo de noodzaak van prijzig onderhoud vergroten. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, is de cameralens voorzien van een hydrofiele ClearSight lens coating die bestand is tegen regenwater, vlekken en stofophoping. Een nieuwe ingebouwde ontdooier zorgt voor kristalheldere beelden door te voorkomen dat condensatie of ijs zich op de lens kan ophopen in extreme weersomstandigheden.

Cyberbeveiliging en bandbreedtecontrole

Om ervoor te zorgen dat CCTV-beelden veilig zijn voor onbevoegde externe toegang, worden de camera's onderworpen aan een kwetsbaarheidsbeoordeling en zijn ze voorzien van Digicert (voorheen Symantec) certificering, die end-to-end gegevensversleuteling en FIPS140-2 CAVP-conformiteit zonder ingebouwde achterdeurtoegang biedt.

Beveiligingscamerasystemen met hoge resolutie kunnen snel een negatieve invloed hebben op de IT-infrastructuur van een organisatie omdat ze veel van het netwerk en veel opslag eisen. De Panasonic IR-LED PTZ-camera's zijn voorzien van een reeks slimme compressiefunctionaliteiten om deze zakelijke impact te verminderen.

De camera maakt gebruik van H.265 compressie met Panasonic's nieuwste slimme coderingstechnologie om het gebruik van de netwerkbandbreedte en de opslagvereisten te verminderen. Auto VIQS bepaalt automatisch materiaal met en zonder beweging en vermindert het datavolume van materiaal zonder beweging. De camera heeft ook ingebouwde Smart Facial Coding, die gezichten detecteert en opneemt in hoge kwaliteit.

Smart Analytics inbegrepen

Een bewakingscamera kan als afschrikmiddel fungeren, maar het echte potentieel ervan kan worden behaald in combinatie met intelligente toepassingen. Deze maken de tijd van de beheerder vrij door functies te automatiseren en te melden wanneer er vooraf gedefinieerde waarschuwingen worden geactiveerd of er actie moet worden ondernomen. Een licentie voor deze Intelligent Video Motion Detection (i-VMD) functionaliteit is gratis beschikbaar, zodat gebruikers informatie naar hun beveiligingscamera's kunnen sturen. i-VMD kan worden gebruikt om zones te bewaken en te scannen op vooraf gedefinieerd of onverwacht gedrag. Dit kan onder meer inhouden dat er wordt gedetecteerd en gemeld als iemand in een gebied binnenkomt of rondhangt, objecten verwijdert of als een voertuig de verkeerde kant rijdt in een eenrichtingsstraat.

Lage eigendomskosten

Om de totale eigendomskosten voor klanten te verlagen, is het i-PRO Extreme camerabereik ontworpen en getest voor gebruik onder extreme omstandigheden om een lange levensduur te garanderen. Uitgebreide testen uitgevoerd door Panasonic waren gefocust op stof, temperatuur, water, statische elektriciteit, trillingen en druppels, evenals IK10 vandalismebestendigheid. Om de vervangings- en onderhoudskosten verder te beperken, hebben de IR PTZ-camera's een zeer duurzame pan/tilt gear drive die een vier keer langere levensduur biedt dan traditionele riemaandrijvingen.

Optioneel accessoire: Nieuwe Fibre Optic Media Converter Unit

Panasonic's innovatieve nieuwe Fibre Optic Media Converter Unit, die handig is geïntegreerd in de camerabeugel, kan ook worden gebruikt met de IR-LED PTZ-camera's wanneer deze worden aangeschaft als extra optie. De oplossing biedt alle voordelen van het rechtstreeks aansturen van de PTZ- en dome/ fisheye-camera's van Panasonic voor buitengebruik, maar neemt de onzekerheid weg van een doos die apart aan de camera of in de grond in de buurt wordt gemonteerd. De installatietijd en de complexiteit van de constructie worden gereduceerd en er is geen noodzaak om tijd te verspillen aan het selecteren en evalueren van individuele optische media converters.

Voor meer informatie, bezoek: https://nl.business.panasonic.be/security-oplossingen/PTZ-CCTV-infraroodcamera-voor-buiten/WV-X6533LN