Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: België- Nederlands

Nieuwe Panasonic dome-camera met 40x zoom maakt stadstoezicht eenvoudiger

Het assortiment bewakingscamera's van Panasonic is uitgebreid met een nieuwe gebruiksvriendelijke camera die CCTV-bewaking in steden goedkoper maakt. Dat is mogelijk dankzij de lage kosten voor onderhoud en data-opslag.

De vandalismebestendige Full HD PTZ-buitencamera (WV-X6531N) is uitgerust met 40x optische zoom, intelligente zoomstabilisatie en slimme analysemogelijkheden voor de detectie van incidenten met voertuigen. Voor de nieuwste kostenbesparende technologieën, waaronder een combinatie van H.265 en Smart Coding-technologie, zijn bovendien slimme algoritmes ontwikkeld waarmee de bandbreedte van beveiligingsbeelden verminderd wordt. Zo heeft de camera voor bewegende beelden ongeveer 70% minder opslagruimte nodig en voor statische scènes zelfs 90% minder.

Dankzij ingebouwde ventilatie en ClearSight-coating zijn de buitencamera’s geschikt voor alle weersomstandigheden. De speciale oppervlaktecoating is bestand tegen watervlekken en stoot stof af, waardoor minder onderhoud nodig is en de bewakingsbeelden helderder en beter bruikbaar blijven.

“Deze camera is speciaal ontworpen voor stadstoezicht en voor de bewaking van kruispunten", zegt Gerard Figols, Product Marketing Manager bij Panasonic. “Dankzij de uitstekende 40x zoom en intelligente zoomstabilisatie trilt ook het beeld minder. Bovendien heeft de camera een optie voor slimme analyses. Hierdoor detecteert de camera niet alleen rondslingerende en achtergelaten voorwerpen, maar ook auto’s die stilstaan op de snelweg of die aan het spookrijden zijn. Als dat gebeurt wordt onmiddellijk een alarm geactiveerd in het video- of verkeersmanagementsysteem.”

Voor volledige cybersecurity wordt, zoals bij alle beveiligingsproducten van Panasonic, de encryptie van de stream en de videobeelden van de camera door Symantec verzorgd.

De nieuwe camera maakt deel uit van het Panasonic Elite-arrangement, een speciaal samengestelde selectie van de beste CCTV-camera’s van het bedrijf.

Ga voor meer informatie over de beveiligingsproducten van Panasonic naar https://business.panasonic.nl/security-oplossingen