Nieuwe U-Series beveiligingscamera’s leveren befaamde Panasonic-kwaliteit tegen uitstekende prijs

Entry-level netwerkcamera’s met beelden van topkwaliteit voor onder andere onderwijs, kleinbedrijf, retail en logistiek

Bracknell, VK, 16 april 2020 - Panasonic heeft zijn nieuwe i-Pro Extreme U-Series netwerkbeveiligingscamera's aangekondigd. Met dertien nieuwe beveiligingscamera's voor binnen- en buitengebruik voegt Panasonic uitstekend geprijsde instapmodellen toe aan zijn assortiment, met de sterke prestaties, de beeldkwaliteit en de betrouwbaarheid die de klanten mogen verwachten. De U-Series biedt een brede selectie aan dome- en bullet-camera's, varifocale en vaste lenzen, Full HD en 4MP en vandaal- en weerbestendige ontwerpen voor buitengebruik. Het assortiment is ideaal voor organisaties die op hun budget letten, zoals het onderwijs, de logistiek, ziekenhuizen, kantoorruimtes, winkels en voor vele andere toepassingen.

De camera's uit de U-Series bieden ook bij weinig licht uitstekend zicht en zijn uitgerust met IR-LED waardoor heldere beveiligingsbeelden van hoge kwaliteit 24 uur per dag, 7 dagen per week gegarandeerd zijn. De camera's maken gebruik van Panasonics iA (Intelligent Auto)-technologie om de dynamiek en beweging op de locatie te monitoren. Ook passen ze de camera-instellingen automatisch in real-time aan om vervorming, zoals bewegingsonscherpte op bewegende objecten, te verminderen. Dankzij de Super Dynamic-mogelijkheden kunnen de camera's een breder bereik dan traditionele apparaten vastleggen, zodat alle locaties en gebieden kunnen worden bestreken. De Corridor-modus past het camerabeeld aan zodat trappen en lange smalle gangen door één enkele camera kunnen worden bewaakt.

Geheel in lijn met de reputatie van Panasonic op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de buitenmodellen in het assortiment voorzien van een vandaalbestendige IK10-behuizing, van water- en stofbescherming en van anti-corrosie-schroeven.

Net als andere camera's in het i-PRO Extreme platform maakt de U-Series gebruik van H.265 compressie en slimme codering om de hoeveelheid data te verminderen, wat de bandbreedte-efficiëntie verhoogt en de opslagvereisten en -kosten verlaagt.

Door het slimme ontwerp en de handige verpakking van de U-Series kan de installatietijd van de camera's worden verkort. De camera's kunnen bijvoorbeeld vóór de installatie worden aangesloten en geconfigureerd terwijl ze nog in de doos zitten. Ook hebben ze gemotoriseerde zoom- en autofocusmogelijkheden, die de set-up aanzienlijk versnellen.

"De U-Series is de ideale serie camera's voor organisaties die behoefte hebben aan kosteneffectieve beveiligingsoplossingen, maar geen concessie willen doen op het gebied van prestaties, visuele kwaliteit en betrouwbaarheid", aldus Gerard Figols, Europees hoofd van de Panasonic Security Business Unit. "In combinatie met Panasonics Video Insight-software, die zonder extra licentiekosten met de Panasonic-camera's kan worden gebruikt, leveren de camera’s in deze serie zowel qua prijs als prestatie een onovertroffen beveiligingsoplossing, die een grote verscheidenheid aan organisaties zekerheid zal bieden."