• Nieuws

Nieuws

19/06/2018

Panasonic heeft de allereerste quad 4K multisensor bewakingscamera ter wereld onthuld op IFSEC 2018. De camera heeft een beeldresolutie van 33 megapixel.

De i-Pro EXTREME Multisensor camera's hebben vier verstelbare lenzen. Elke lens heeft 4K-sensors waarmee voertuigen in volle vaart zo scherp en duidelijk mogelijk worden vastgelegd.

19/06/2018

Op IFSEC 2018 heeft Panasonic Business haar nieuwe deep learning gezichtsherkennings-technologie geïntroduceerd. Het vernieuwde platform beschikt over een ‘deep learning’ engine die in onafhankelijke testen door NIST als de nauwkeurigste naar voren kwam. De Face Server herkent gezichten die moeilijk te herkennen zijn met behulp van conventionele gezichtsherkenningstechnologieën. Zo kunnen bijvoorbeeld gezichten in een hoek van maximaal 45 graden naar links of rechts of 30 graden omhoog of omlaag herkend worden.

20/03/2018

Panasonic introduceert twee nieuwe series 360-graden camera's die scherpe beelden en een hoge gevoeligheid garanderen. De camera's zijn ontworpen voor bewijsregistratie onder uitdagende omstandigheden.

27/11/2017

Panasonic heeft onlangs twee bewakingscamera’s voor kustgebieden op de markt gebracht. De H.265-camera’s zijn dankzij de speciale behuizingen bestand  tegen aantasting door zilte lucht. Hierdoor zijn de camera’s geschikt voor extreme omstandigheden op zee, in havens en op bruggen. De i-PRO-camera’s voldoen dankzij de corrosiebestendige coatings en schroeven aan de ISO14993-norm.