• Nieuws

Nieuws

24/10/2018

Seizoenskaarthouders van de Belgische voetbalclub RWD Molenbeek zullen in de nabije toekomst dankzij gezichtsherkenning toegang krijgen tot hun thuisstadion. Het project is nog in een testfase maar als fans van de club online hun seizoenskaarten bestellen hebben ze nu al de keuze om een ​​foto te uploaden. Deze foto zal vervolgens gekoppeld worden aan het beeld dat twee camera's maken bij de ingang voor abonnementhouders in het stadion. Zo zullen ze gebruik kunnen maken van een snellere toegang tot het stadion, via de zogenaamde fast lane.

19/06/2018

Panasonic heeft de allereerste quad 4K multisensor bewakingscamera ter wereld onthuld op IFSEC 2018. De camera heeft een beeldresolutie van 33 megapixel.

De i-Pro EXTREME Multisensor camera's hebben vier verstelbare lenzen. Elke lens heeft 4K-sensors waarmee voertuigen in volle vaart zo scherp en duidelijk mogelijk worden vastgelegd.

19/06/2018

Op IFSEC 2018 heeft Panasonic Business haar nieuwe deep learning gezichtsherkennings-technologie geïntroduceerd. Het vernieuwde platform beschikt over een ‘deep learning’ engine die in onafhankelijke testen door NIST als de nauwkeurigste naar voren kwam. De Face Server herkent gezichten die moeilijk te herkennen zijn met behulp van conventionele gezichtsherkenningstechnologieën. Zo kunnen bijvoorbeeld gezichten in een hoek van maximaal 45 graden naar links of rechts of 30 graden omhoog of omlaag herkend worden.

20/03/2018

Panasonic introduceert twee nieuwe series 360-graden camera's die scherpe beelden en een hoge gevoeligheid garanderen. De camera's zijn ontworpen voor bewijsregistratie onder uitdagende omstandigheden.