• Nieuws

Nieuws

27/11/2017

Panasonic heeft onlangs twee bewakingscamera’s voor kustgebieden op de markt gebracht. De H.265-camera’s zijn dankzij de speciale behuizingen bestand  tegen aantasting door zilte lucht. Hierdoor zijn de camera’s geschikt voor extreme omstandigheden op zee, in havens en op bruggen. De i-PRO-camera’s voldoen dankzij de corrosiebestendige coatings en schroeven aan de ISO14993-norm.

17/07/2017

De gezichtsherkenningstechnologie van Panasonic scoort al twee jaar hoog in de benchmarktests van het US National Institute of Standards and Technology (NIST). Samen met IARPA (Intelligence Advanced Research Projects Activity) heeft het NIST een toekomstige versie van de gezichtsherkenningstechnologie getest die op dit moment wordt ontwikkeld in het innovatiecentrum van Panasonic.

19/06/2017

Panasonic introduceert deze week op het IFSEC-evenement in Londen (20-22 juni 2017) een nieuwe lijn camerabewakingssystemen, die beveiligd zijn tegen cybercriminaliteit en hacks.

24/04/2017

Panasonic introduceert een nieuw, volledig IP-gebaseerd video-intercomsysteem dat inspeelt op de toenemende integratie van toepassingen in gebouwbeheersystemen. Op het nieuwe systeem, de VL-VN1900, kan een groot aantal apparaten, zoals CCTV-camera's, SIP-telefoons en netwerkvideorecorders aangesloten worden. Via Power over Ethernet kan het systeem met één kabel worden aangesloten om zo installaties eenvoudiger en goedkoper te maken. Met een extra controlbox ondersteunt het systeem tot 2000 SIP-apparaten met standaard-PoE.

Pages