• Warmtebeeldcamera
    security camera, panasonic security, hd security cameras, cctv

Panasonic breidt aanbod bewakingsoplossingen uit met warmtebeeldcamera’s

Continue bewaking dankzij geavanceerde opties voor thermische detectie

 

Panasonic (PSCEU) kondigt haar nieuwe warmtebeeldcamera’s aan, die het mogelijk maken dag en nacht een locatie te bewaken. Deze cameraoplossingen worden gekenmerkt door hoge prestaties, een snelle installatie en een robuust ontwerp. De warmtebeeldcamera’s van Panasonic helpen de veiligheid verder te verhogen in veeleisende en risicogevoelige sectoren als transport, de overheid, retail en de nutssector.

 

De Panasonic warmtebeeldcamera’s zijn zeer geschikt voor diverse bewakingstoepassingen in de meest uitdagende situaties. Met deze camera’s breidt Panasonic haar brede aanbod bewakings- en beveiligingsoplossingen verder uit. Tot deze oplossingen behoorden al Cloud recording, business intelligence video systemen (BIVS) en een ruim assortiment analoge en IP-camera’s.

 

Met de ingebouwde bewegingsdetectie kunnen de warmtebeeldcamera’s in volledige duisternis beelden opnemen. De camera’s worden gekenmerkt door ultramoderne specificaties en krachtige prestaties. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een (gecamoufleerd) persoon waarnemen vanaf een afstand van 1,5 km en kunnen ze gebruikt worden om veiligheidsperimeters in te stellen. De camera’s kunnen zelfs in de donkerste en moeilijkste omgevingen zaken waarnemen dankzij hun ongekoelde, siliconen microbolometer met een spectrale gevoeligheid van 8 tot 14µm. Alle lenzen, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, beschikken bovendien over stevig beschermglas gemaakt van germanium.

 

Twee H.264- en één JPEG-interface zorgen ervoor dat de camera’s beschikken over uitstekende connectiviteit. Opties als Motion Adaptive Interlace en Progressive Conversion zorgen daarbij voor een scherpe weergave van bewegende beelden. De Panasonic warmtebeeldcamera’s kunnen ook conform de ONVIF-standaard beveiligde beelden streamen naar iPad-, iPhone-, iPod Touch- en Android-toestellen. Er kunnen onder andere alarmen worden ingesteld voor bewegingsdetectie en signaalverlies. De nieuwe warmtebeeldcamera’s van Panasonic zijn eveneens snel en eenvoudig te installeren. Via Intelligent PoE+ hebben de camera’s slechts één kabel nodig voor de stroomvoorziening en verbinding met het netwerk. Bovendien zijn de camera’s volledig Plug and Play-compatibel met Panasonic recorders en software.

 

De warmtebeeldcamera’s van Panasonic zijn stevig en licht door de combinatie van aluminium en polycarbonaat. Ze beschikken over een IP66-certificering en functioneren tevens bij de meest extreme temperaturen of bij het felste zonlicht dankzij een ingebouwde afkoelings- en opwarmingseenheid en een zonneschild.

Met de nieuwe warmtebeeldcamera’s biedt Panasonic een professionele totaaloplossing voor bewaking en beveiliging.