Panasonic introduceert Elite CCTV-assortiment

Panasonic introduceert het Elite-assortiment beveiligingsproducten voorzien van de meest geavanceerde  cameratechnologie. Het speciaal geselecteerde premium-assortiment bevat functies die verder gaan dan de traditionele bewaking. De camera’s beschikken over een Smart Coding-compressie en een versleuteling voor veilige communicatie. Daarnaast zijn de camera’s tenminste voorzien van een Full HD-resolutie; een aantal zelfs 4K. De nieuwe camera’s kunnen dankzij hun vandalismebestendigheid, hun waterbestendigheid en de unieke regenafstotende coating in lastige omstandigheden bruikbaar bewijs blijven verzamelen.

“Het Elite-assortiment bevat het allerbeste van de Panasonic beveiligingscamera’s”, zegt Gerard Figols, European Product Marketing Manager. “Het unieke van de ingebouwde technologie is de verlaagde total cost of ownership. De True 4K-technologie van Panasonic bevat bijvoorbeeld efficiënte compressiesoftware, waardoor opnamen doorgaans slechts een zevende van de gebruikelijke grootte van 4K-opnamen zijn. Voor eindgebruikers betekent dit dat een kwalitatief hoogwaardig beveiligingssysteem dat niet noodzakelijkerwijs leidt tot hogere opslagkosten.”

Naast de 4K box-, dome- en 360-graden cameratechnologie bevat het assortiment de weerbestendige Full HD bulletcamera (WV-SPW532L), die automatisch de videokwaliteit in een bepaald beeld kan detecteren en optimaliseren. Daarbij wordt bij het toewijzen van schijfruimte prioriteit gegeven aan delen waar een beweging wordt waargenomen. Zo wordt netwerkbandbreedte bespaard en wordt de kosteneffectiviteit van het systeem verbeterd.

Tegelijkertijd bouwt het nieuwe iPro Extreme-cameraplatform van Panasonic voort op de efficiëntie die al wordt geboden door H.265. In combinatie met de eigen Smart Coding-technologie kan de benodigde bandbreedte met maar liefst 75 procent worden verminderd in vergelijking met H.264.

Ga voor meer informatie over het assortiment naar https://business.panasonic.nl/security-oplossingen/panasonic-elite-range