Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: België- Nederlands

Panasonic introduceert nieuwe standaard op gebied van robuuste CCTV

Panasonic maakt vandaag bekend dat de nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal ontworpen is voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritische toepassingen, nu verkrijgbaar is. De Aero-PTZ (WV-SUD638) levert Full HD-beelden met 60 fps en heeft een 30x optische zoomlens. De stevige lichtgewicht glasvezelbehuizing is onder meer bestand tegen erosie en aantasting door zout en is daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden.

De Aero PTZ is voorzien van hybride beeldstabilisatietechnologie en gyroscopische sensoren, zodat trillingen van buitenaf slechts een minimale invloed hebben op het beeld. Daarnaast zorgt de Super Dynamic-functie voor een groter dynamisch bereik vergeleken met conventionele veiligheidscamera's.

De camera is speciaal ontworpen voor toepassingen op grote hoogte, op zee, in havens, op aanlegsteigers en bruggen en beschikt over active sense-technologie die reageert op externe omstandigheden. Door deze technologie worden de ingebouwde wisser, verwarming en ontdooiingsfunctie geactiveerd, wat altijd beelden van de hoogste kwaliteit garandeert, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Gerard Figols, Product Marketing Manager bij Panasonic Security Solutions: “De Aero PTZ is de meest robuuste beveiligingscamera op de markt. De camera werkt tijdens de meest extreme omstandigheden en levert betrouwbare, scherpe en heldere beelden, ongeacht de weersomstandigheden. De unieke hybride beeldstabilisatiefunctie zorgt ervoor, dat de kwaliteit van de beelden steeds goed genoeg is om als bewijs te dienen, onder alle omstandigheden.”

Het bolvormige, aerodynamische 360⁰-ontwerp vermindert de weerstand, zodat de camera blijft functioneren zelfs bij windsnelheden tot 215 km/u. De halfronde koepelvorm voorkomt eveneens de afzetting van sneeuw en vuil op de behuizing.

De camera is verkrijgbaar in drie kleuren, heeft een IP67-classificatie en is vandalismebestendig volgens de IK10 norm. Dankzij het bolvormige pan/tilt-mechanisme kan de camera oneindig 360 graden draaien en 90° tot -180° kantelen.

Ga voor meer informatie over de beveiligingsoplossingen van Panasonic naar https://nl.business.panasonic.be/security-oplossingen/