Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: België- Nederlands

Panasonic lanceert mobiele netwerkcamera voor de transportsector

Panasonic heeft twee robuuste mobiele netwerkcamera's voor gebruik in voertuigen op de markt gebracht, die zijn bedoeld voor het maken van opnames tijdens ritten van treinen, bussen en vrachtwagens met als doel mogelijke gevallen van diefstal, vandalisme of agressie te kunnen registreren.

De Full HD-camera WV-SBV131M en de HD-camera WV-SBV111M produceren beelden van hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht. Dit is mogelijk dankzij de functies High Light Compensation (HLC) en Adaptive Black Stretch (ABS), waarmee donkere gebieden worden gecorrigeerd en de verzadiging van zeer heldere gebieden, zoals de koplampen van een auto, wordt onderdrukt. Hierdoor kunnen de camera's hun kleurenmodus langer aanhouden en leveren ze duidelijke, heldere en scherpe beelden onder alle lichtomstandigheden.

“Deze camerafuncties leveren een zeer goede beeldkwaliteit op in de meest uiteenlopende omstandigheden buiten,” zegt Gerard Figols, Product Marketing Manager bij Panasonic Security Solutions “De camera's zijn robuust en bestand tegen zware weersomstandigheden, maar bijvoorbeeld ook tegen de reiniging met hogedrukspuiten. De duurzaamheid, gecombineerd met de betrouwbaarheid en variabele beeldkwaliteit, maakt de camera's ideaal voor de transportsector."

De beide camera's zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en hebben een geïntegreerde schaalbehuizing met een krasbestendige koepel, Ze kunnen tegen hoge temperaturen en zijn schokbestendig. Bovendien zijn ze bestand tegen zware schokken en trillingen. Beide modellen hebben een IP6K9K- en een IP 66-classificatie, voor maximale duurzaamheid

Beide camera’s hebben een verstelbare kijkhoek, zodat bijvoorbeeld een gebied van 11 meter aan de zijkant van een voertuig kan worden gecontroleerd om zo de dode hoek op te heffen. De camera kan ook een gebied van 20 meter achter het voertuig bestrijken en zo betrouwbare beelden leveren als bewijs bij een ongeval.

Ga voor meer informatie over de beveiligingsoplossingen van Panasonic naar https://business.panasonic.nl/security-oplossingen/ of https://nl.business.panasonic.be/security-oplossingen/