Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: België- Nederlands

Panasonic onthult de eerste quad 4K multisensor-camera ter wereld

Panasonic heeft de allereerste quad 4K multisensor bewakingscamera ter wereld onthuld op IFSEC 2018. De camera heeft een beeldresolutie van 33 megapixel.

De i-Pro EXTREME Multisensor camera's hebben vier verstelbare lenzen. Elke lens heeft 4K-sensors waarmee voertuigen in volle vaart zo scherp en duidelijk mogelijk worden vastgelegd.

De camera’s zijn verkrijgbaar in zowel Full HD met 30fps (beelden per seconde) als in 4K (3840 x 2160) met 15fps. Alle varianten zijn uitgerust met iA (intelligente Automatisering) en ClearSight Coating. Dit maakt de camera’s geschikt voor het vastleggen van beeldmateriaal van topkwaliteit, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden, zoals bij bewaking in de stad en toepassingen in het verkeer.

Dankzij H.265 compressie, smart coding en zelflerende ROI (Region of Interest)-technologie, garanderen de camera's extreme prestaties en houden tegelijkertijd de netwerkeisen zo laag mogelijk.

“Door smart coding en H.265-compressie te combineren, leveren wij met vier camera's een lagere bitrate dan een normale 4K-camera met H.264,” aldus Gerard Figols, European Category Manager bij Panasonic Security Solutions. “Bovendien minimaliseren de vier verstelbare lenzen blinde vlekken in het videobeeld en zijn de camera’s zo af te stellen dat deze allerlei verschillende soorten kruispunten en gebieden in stadscentra kunnen monitoren. Dit is een revolutie in de transitie naar 4K in de beveiligingssector.”

De Panasonic Multisensor Camera is verkrijgbaar vanaf juli 2018.

Bezoek voor meer informatie over Panasonic Security Solutions: http://business.panasonic.nl/security-oplossingen/