Phone number: +44 (0) 2070226530
Phone number: +44 (0) 2070226530
Current language: België- Nederlands
BACK TO PRODUCT CATEGORY
Videomanagementsoftware
Video Insight
Terwijl concurrerende fabrikanten een jaarlijkse cameralicentie in rekening brengen voor elke camera die op hun VMS is aangesloten, krijgt u bij uw software een Video Insight-cameralicentie voor elke in aanmerking komende i-PRO-camera.
Main product image
Belangrijkste functies

Kostenefficiënte, eenvoudig te gebruiken bewakingsoplossing

Geoptimaliseerde hardware voor eindeloze schaalbaarheid, onbeperkte clientwerkstations, eenvoudige integratie met legacysystemen, gecentraliseerd beheer, failover-server en nog veel meer

Optimale oplossing voor rechtshandhaving, handel, onderwijs, logistiek en transport

Geavanceerde bewakingsfuncties elimineren onzekerheid en verbeteren de responstijden

Geen licentie nodig voor Panasonic camera's

Video Insight is de nieuwste bewakingstechnologie waarin krachtige VMS-functies, hardware-optimalisatie en kostenefficiëntie zijn geïntegreerd – allemaal in één robuust systeem.

Veel softwareproducten voor IP-videomanagement zijn tegenwoordig onnodig complex en hebben een opgeblazen infrastructuur – en ze zijn veel te duur om zelf aan te schaffen! Video Insight biedt een eenvoudig te gebruiken videomanagementplatform met volledige plaatsbepaling en onbetwistbare gedetailleerdheid, waarmee de onderzoekstijd wordt verkort en u superieure algemene bescherming kunt leveren.

Deze krachtige VMS-oplossing registreert, beheert en bewaart videobewaking over een netwerk – op één of meerdere locaties – en ondersteunt een zeer uitgebreid scala aan IP- en analoge cameramodellen. De Security Management Software van Video Insight is de perfecte oplossing voor multi-faciliteitsconfiguraties zoals basisscholen, middelbare scholen, universiteiten, stadstoezicht, wetshandhaving, transport en MKB-bedrijven die schaalbare maar eenvoudig te gebruiken software nodig hebben.

Video Insight is de nieuwste bewakingstechnologie waarin krachtige VMS-functies, hardware-optimalisatie en kostenefficiëntie zijn geïntegreerd – allemaal in één robuust systeem. 

 

Ongeëvenaarde voordelen met het nieuwe Video Insight 7!

De VMS-enterprisefuncties die u graag wilt hebben

De Video Insight VMS heeft een breed scala aan robuuste functies die u zou verwachten in enterprisesoftware. Automatische failover, virtualisatie, Panasonic NVR-integratie, ROI (Region of Interest), SDK (Software Development Kit), plug-ins: LPR en FacePRO™/ inclusief integratie van gezichtsherkenning en toegangsbeheer

 

U kunt uw systeem onbeperkt schalen

Video Insight is ongeëvenaarde intuïtieve en robuuste videomanagementsoftware (VMS). Onze pure 64-bits VMS ondersteunt een recordaantal camera's per server, onbeperkte schaalbaarheid, clientwerkstations, gebruikers met eenvoudige integratie in legacysystemen, gecentraliseerd beheer van het systeem en meer. Voeg één – of honderden – camera's toe, waar dan ook in het netwerk of in de hele organisatie, ongeacht de geografische locatie.

 

Lagere totale gebruikskosten (TCO)

Betaalbaarheid, flexibiliteit en een eenvoudig licentiemodel zijn wat Video Insight onderscheidt van de rest – wij bieden de meest kosteneffectieve enterprise-VMS-oplossing van allemaal. Met Video Insight v7 krijgen eindgebruikers een eeuwigdurende licentie die een breed scala aan bedrijfsfuncties omvat – allemaal inbegrepen zonder verborgen kosten.

 

Bewakingstechnologie blijft altijd vooruitgaan

Video Insight - Viedeo Manamgement Systems VMS Concept

Panasonic Video Insight is een robuust surveillancesysteem van enterpriseklasse dat is gebouwd met de principes van efficiëntie en eenvoud van bediening in het achterhoofd. Met een sterke betrokkenheid bij de beveiligingsindustrie brengt Video Insight krachtige bewakingstechnologie, geavanceerde functies, ongeëvenaarde flexibiliteit, een eenvoudig te gebruiken interface en lage totale eigendomskosten samen – alles in één gebundeld systeem.
Zorg dat u klaar bent voor de toekomst van beveiliging

 

VIDEO INSIGHT MONITOR PLUS

Sneller en krachtiger dan ooit

Vanaf de grond opnieuw ontworpen voor betere prestaties
en stabiliteit, maximale schaalbaarheid en nieuwe premium
functionaliteit voor belangrijke verticale markten. VI MonitorPlus is bedoeld om
de hele Video Insight-videomanagementsuite
intuïtiever, krachtiger en gemakkelijker in het gebruik te maken.

Klaar voor plug-ins

Voor specifieke verticale markten kunnen extra functies op VI MonitorPlus worden geïnstalleerd waarmee gebruikers de functionaliteit van het videobewakingssysteem kunnen uitbreiden

Geïntegreerd toegangsbeheer

VI7 kan worden aangesloten op verschillende toegangsbeheersystemen zonder extra licentiekosten voor Video Insight. Deze oplossing voor toegangsbeheer biedt naadloze integratie met VI MonitorPlus, voor betere uniforme functionaliteit.

Ondersteuning voor hardwareversnelling

Nu kunnen CPU-intensieve taken zoals video-transcodering worden toegewezen aan de GPU van een werkstation, waardoor veel bronnen vrijkomen, wat VI7 schaalbaarder maakt dan ooit tevoren. (Momenteel worden NVidia Maxwell en geïntegreerde Intel grafische kaarten ondersteund)

Beweging zoeken in ROI (Regio of Interest)

Slim zoeken – Met ROI kan een gebruiker snel uren aan video doorzoeken door een interessante regio te markeren en meteen alle gebeurtenissen te zien die zich in die ruimte hebben voorgedaan.

Volledige ondersteuning voor H.265

H.265 heeft een minimaal 50% efficiëntere bandbreedte dan H.264, wat kostbare netwerk- en opslagbronnen bespaart. Met die efficiëntie in het achterhoofd heeft VI7 momenteel de meest uitgebreide ondersteuning voor H.265-camera's die er is.

 

VIDEO INSIGHT WEB CLIENT

De VI Web Client is een van onze meest populaire clients, met volledig functionele Video Insight-software – zonder extra kosten. Gebruikers hebben hiermee vanaf elke server toegang tot live en opgenomen video's, kunnen snelle zoekopdrachten uitvoeren en mappingfuncties gebruiken, en beschikken over afspelen geïntegreerd met live bediening, taakverdeling, optionele ActiveX-besturing en Active Directory- en LDAP-verificatie.

Gecentraliseerd server- en camerabeheer

Beheer elke server in uw netwerk via de eenvoudig te gebruiken linkernavigatiestructuur. Maak aangepaste “weergaven” waarin u per lay-out maximaal 36 camera's van meerdere servers kunt bekijken. Voor eenvoudig lay-outbeheer hebben gebruikers van de Web Client die verbinding hebben met de ene server, ook toegang tot de live en opgenomen video's op andere servers.

Ondersteuning voor IIS Load Balancing

In een implementatie met meerdere servers en een groot aantal actieve gebruikers biedt de VI Web Client volledige ondersteuning voor de ISS Load Balancing-technologie. Load Balancing bevordert de stabiliteit door uw systeem te monitoren op bandbreedtepieken en deze pieken vervolgens automatisch gelijkmatig te verdelen over uw servers.

Interactieve pictogrammen op faciliteitskaarten

Beheer uw locatie geografisch met faciliteitskaarten. Bekijk live-camera's door met de muis over een camerapictogram te gaan. Klik op de kaart op het pictogram van een deur om iemand binnen te laten of de deur te ontgrendelen of vergrendelen. Deurpictogrammen veranderen ook in real-time van kleur op basis van hun status. Maak kaarten met meerdere niveaus met Layer Map-pictogrammen, en koppel verschillende faciliteitskaarten aan elkaar.

Ondersteuning voor Active Directory en LDAP

Importeer gebruikers in blokken, als individu of als groep vanuit uw Active Directory- of LDAP-database. Stel beveiligingsreferenties in voor gebruikers die gebruikt kunnen worden voor alle weergaveclients. Met referenties kunt u toegang tot camera's beperken, zorgen dat er niet kan worden geknipt in opgenomen video of bepaalde camerafuncties beperken, zoals het manipuleren van PTZ's.

Grafische tijdlijn

Via de grafische tijdlijn van VI Web Client kunt u zoeken in video, er bladwijzers in aanbrengen of erin knippen. Bekijk een voorbeeld van opgenomen video door de cursor over de tijdlijn te bewegen. Plaats een bladwijzer op een specifieke gebeurtenis zodat u die later kunt extraheren. Geef gebruikers toestemming voor het knippen in en downloaden van videobestanden met een versleuteld watermerk.

Beveiliging

Communicatie tussen de Web Client en de browser van de gebruiker kan standaard MJPEG zijn, of bij gebruikers van het Video Insight ActiveX-besturingselement in een veilige, eigen indeling. Bovendien kunnen door de installatie van een SSL-certificaat op de IIS alle gegevens die worden verzonden tussen de client en de server, worden versleuteld.

Volledige ondersteuning voor cameraconfiguratie

Configureer uw bestaande camera's volledig of voeg nieuwe camera's toe aan uw systeem. Wijzig de opnamemogelijkheden van individuele camera’s, zoals beeldsnelheid en resolutie. U kunt zelfs onderhoudsnotities of configuratieherinneringen toevoegen aan een bepaalde camera, zonder dat u daarvoor aparte software hoeft te installeren.

 

VIDEO INSIGHT MOBILE - Overal bewaking

VI Mobile is een VMS-app die geautoriseerde gebruikers onderweg toegang geeft tot live en opgenomen video vanaf elke camera op elke server. Gebruikers kunnen PTZ-camera's bekijken en bedienen in volledige resolutie en bij hoge beeldsnelheden met H.265. De app importeert alle instellingen van één adres, zodat gebruikers toegang hebben tot individuele camera's of tot groepen van camera's met een vooraf gedefinieerde lay-out.

• Eén keer aanmelden voor bekijken van elke camera op elke server
• Live H.265/H.264-streams bekijken vanaf uw camera's
• Tot 16 camera's bekijken in op de server gedefinieerde lay-outs
• Automatisch faciliteitskaarten laden
• Serverstatistieken weergeven
• Gegroepeerde servermodus
• Video terugspoelen vanuit live-weergave
• Dynamische beeldgrootte
• Ondersteuning voor openbare en particuliere IP-adressen
• Optie om unieke aanmeldingsgegevens te gebruiken

LAAT MEER ZIEN

Product
Image Data
Technical
Software
Tools
Tech/Training Videos
Training Materials
Algemeen
Logo Data
Marketing
Marketing Videos

Service and Support
 • Product Main Image: Video Insight
  Product Main Image: Video Insight
  Video Insight - Video Management Software - Main Image with Mac
  Thu, 24/01/2019 - 10:56
  Download png - 3.44 MB
  Icon: Video Insight
  Icon: Video Insight
  Video Insight Video Management Software Icon
  Wed, 23/01/2019 - 13:19
  Download png - 117.54 KB
  VI Mobile Iphone2
  VI Mobile Iphone2
  Video Insight - Video Management Software - Mobile Client Screen Shot
  Wed, 23/01/2019 - 16:05
  Download jpg - 90.52 KB
  VI Mobile Iphone3
  VI Mobile Iphone3
  Video Insight - Video Management Software - Mobile Client Screen Shot
  Wed, 23/01/2019 - 16:05
  Download jpg - 87.62 KB
  VI Mobile Iphone4
  VI Mobile Iphone4
  Video Insight - Video Management Software - Mobile Client Screen Shot
  Wed, 23/01/2019 - 16:05
  Download jpg - 83.34 KB
  VI Mobile Iphone1
  VI Mobile Iphone1
  Video Insight - Video Management Software - Mobile Client Screen Shot
  Wed, 23/01/2019 - 16:05
  Download jpg - 118.53 KB
  Product Image: Video Insight ScreenShot 11
  Product Image: Video Insight ScreenShot 11
  Video Insight - Video Management Software - Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 10:59
  Download jpg - 478.08 KB
  Product Image: Video Insight ScreenShot 12
  Product Image: Video Insight ScreenShot 12
  Video Insight - Video Management Software - Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 10:59
  Download jpg - 510.03 KB
 • Product Image: Video Insight ScreenShot 14
  Product Image: Video Insight ScreenShot 14
  Video Insight - Video Management Software - Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 10:59
  Download jpg - 181.04 KB
  Product Image: Video Insight ScreenShot 20
  Product Image: Video Insight ScreenShot 20
  Video Insight - Video Management Software - Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 10:59
  Download jpg - 145.5 KB
  Product Image: Video Insight ScreenShot 22
  Product Image: Video Insight ScreenShot 22
  Video Insight - Video Management Software - Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 10:59
  Download jpg - 349.31 KB
  Product Image: Video Insight Mac Image2
  Product Image: Video Insight Mac Image2
  Video Insight - Video Management Software - MAC Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:02
  Download jpg - 465.96 KB
  Product Image: Video Insight Mac Image3
  Product Image: Video Insight Mac Image3
  Video Insight - Video Management Software - MAC Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:02
  Download jpg - 377.39 KB
  Product Image: Video Insight Web Client Image1
  Product Image: Video Insight Web Client Image1
  Video Insight - Video Management Software - Web Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:03
  Download jpg - 365.36 KB
  Product Image: Video Insight Web Client Image2
  Product Image: Video Insight Web Client Image2
  Video Insight - Video Management Software - Web Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:03
  Download jpg - 139.2 KB
  Product Image: Video Insight Web Client Image3
  Product Image: Video Insight Web Client Image3
  Video Insight - Video Management Software - Web Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:03
  Download jpg - 191.09 KB
 • Product Image: Video Insight Web Client Image4
  Product Image: Video Insight Web Client Image4
  Video Insight - Video Management Software - Web Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:03
  Download jpg - 217.54 KB
  Product Image: Video Insight Web Client Image5
  Product Image: Video Insight Web Client Image5
  Video Insight - Video Management Software - Web Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:03
  Download jpg - 182.13 KB
  Product Image: Video Insight Mac Image1
  Product Image: Video Insight Mac Image1
  Video Insight - Video Management Software - MAC Client Screen Shot
  Thu, 24/01/2019 - 11:03
  Download jpg - 561.03 KB
 • Video Insight: Download Free Trial
  Video Insight: Download Free Trial
  Panasonic Video Management Software - Free Download
  Wed, 23/01/2019 - 12:33
  Download File
  Video Insight: Storage and Bandwidth Calculator
  Video Insight: Storage and Bandwidth Calculator
  Panasonic Video Management Software - Storage and Bandwidth Calculator
  Wed, 23/01/2019 - 12:39
  Download File
 • Video Insight: Storage and Bandwidth Calculator
  Video Insight: Storage and Bandwidth Calculator
  Panasonic Video Management Software - Storage and Bandwidth Calculator
  Wed, 23/01/2019 - 12:39
  Download File
 • Training Videos: Video Insight
  Training Videos: Video Insight
  Link to Video Insight Video Management Software - How To Video Library
  Thu, 24/01/2019 - 11:11
  Download File
 • Training Videos: Video Insight
  Training Videos: Video Insight
  Link to Video Insight Video Management Software - How To Video Library
  Thu, 24/01/2019 - 11:11
  Download File
 • Panasonic Video Management System – Video Insight
  Panasonic Video Management System – Video Insight
  Today, many IP Video Management Software products have been designed with unnecessary complexity and a bloated infrastructure – and cost way too much to own! Panasonic Video Insight VMS provides an easy-to-use open video management platform that delivers full situational awareness and indisputable detail, reducing investigation time, and allowing you to provide superior overall protection. This powerful VMS solution captures, manages, and stores video surveillance across a network – at a single or multiple locations – and supports the broadest range of IP and analog camera models. The Video Insight’s Security Management Software is the perfect solution for multi-facility configurations including K-12 schools, universities, city surveillance, law enforcement, transportation, and SMBs in need of a scalable, yet easy-to-use software. Video Insight is the latest in surveillance technology integrating powerful enterprise VMS features, hardware optimisation and cost efficiency – all in one robust system.
  Fri, 07/06/2019 - 13:52
  View video

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

ALGEMENE SERVICE EN DOWNLOADS CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

ALGEMENE SERVICE EN DOWNLOADS CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

There are currently no key services available.

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

ALGEMENE SERVICE EN DOWNLOADS CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

There are currently no other services available.

Specifications