Current language: België- Nederlands
  • Software & Applications

Software & toepassingen voor projectoren

Klik hieronder voor downloadlinks naar de nieuwste softwaretoepassingsversies die beschikbaar zijn voor gebruik met visuele systemen van Panasonic. Voel u vrij om deze toepassingen te downloaden en te gebruiken. Raadpleeg de gebruikershandleiding bij de projector voor instructies voor de installatie en het gebruik van de software na het downloaden.

Throw Distance Calculator

Om het optimale projectortype en -model en de optimale positionering in uw presentatieruimte te berekenen, kunt u onze interactieve calculator voor projectieafstanden hieronder gebruiken. Doordat de calculator de meest exacte vereisten en afmetingen kan analyseren, worden maximale prestaties van uw Panasonic-projector gegarandeerd.

Throw distance calculator

Fisheye Lens Simulator

Fisheye Lens Simulator simuleert de grootte van het scherm in relatie tot de projectiepositie bij gebruik van een Panasonic 3-Chip DLP™-projector die is uitgerust met een Panasonic ET-D3LEF70 fisheye-objectief.

Toepassingen 

Smart Projector control

Smart Projector Control is toepassingssoftware voor een smartphone waarmee Panasonic-projectors kunnen worden bediend. Door Smart Projector Control op uw iPhone of Android-toestel te installeren en via wifi Panasonic-projectors aan te sluiten, kunt u de projectors bedienen en de status van de projectors controleren met uw iPhone of Android-toestel.

smart project

Wireless Projector

Wireless Projector maakt de overdracht van ondersteunde mediagegevens van het apparaat naar uw compatibele Panasonic-projector mogelijk.

Software 

Logo Transfer Software voor Windows

Met deze softwaretoepassing kunt u het standaardopstartlogo van Panasonic wijzigen in elk gewenst logo.

U kunt gemakkelijk een nieuw logo uploaden door met deze toepassing en computer via een LAN* of seriële (RS-232C)-verbinding aan te sluiten op de projector.

Logo resized

Monitoring & Control Software

cover img

Multi Monitoring en Control Software voor Windows

Multi Monitoring & Control Software ondersteunt het bewaken en aansturen van maximaal 2048 apparaten (inclusief PJLink™-compatibele projectors en displays van andere merken). De software heeft functies zoals het uitvoeren van besturingssignalen en het instellen van een geautomatiseerd weergaveschema.

Besturingssoftware voor Multi Window Processor voor Windows (model ET-MWP100G)

Dit is een softwaretoepassing waarmee u de Multi Window Processor via LAN/seriële verbinding kunt bedienen.

Early Warning Software (optioneel)

Er zijn vroegtijdige waarschuwingsfuncties ingebouwd in Multi Monitoring & Control Software. Na afloop van de gratis proefperiode van 90 dagen kunt u een licentie aanschaffen om het apparatennetwerk in real-time via VPN te blijven monitoren vanaf een tablet of pc-browser. U krijgt gedetailleerde rapporten over de status van de apparaten, advies over het vervangen van verbruiksartikelen en niet-verbruiksartikelen, en u kunt de displays via compatibele netwerkcamera's bekijken. Naast de verbeterde betrouwbaarheid hebt u de vrijheid om vanaf elke plek met een internetverbinding te controleren en te monitoren.

Wireless Software

cover

Wireless Manager

Deze toepassing ondersteunt een bekabelde of draadloze verbinding van schermdisplaybeelden van een computer naar een voor draadloos geschikte Panasonic-projector.

cover_resized

Plug and Share

Deze software ondersteunt draadloze verbinding tussen een pc en een projector om pc-schermbeelden via een lokaal netwerk, zoals een draadloos LAN, te spiegelen op het projectorscherm, met behulp van een USB-geheugenapparaat en zonder dat u een specifieke projector hoeft te kiezen.

PresenterLight

Presenter Light Software

Dit is een toepassing voor de overdracht van stilstaande beelden die Windows®-computers ondersteunt. Met deze software kunt u de displays die op het computerscherm verschijnen via het bekabelde LAN/draadloze LAN overbrengen naar een projector.

Bij gebruik van het draadloze LAN is de optionele draadloze module die bij deze software hoort vereist.

Content Management Software voor Windows

 

Content Management Software is een toepassing voor het maken van planningsgegevens op een computer, die nodig is om signage af te spelen terwijl “Content Manager” is geïnstalleerd op het apparaat.

Interactieve software

LightPen

Dit is een softwaretoepassing waarmee u interactieve functies kunt bedienen.

Downloaden voor Windows

Lightpen3

Whiteboard Software voor Windows

Meer interactieve mogelijkheden met Whiteboard Software voor Windows. Deze software werkt met interactieve Panasonic-projectors en lcd-aanraakschermen en verbetert daarop sterk uw communicatiemogelijkheden.

coverlllust

Geometry Manager Pro

Met deze software kunt u in real-time geometrische compensatie en andere fijne aanpassingen en correcties uitvoeren die niet op de projector kunnen worden uitgevoerd: geometrische correctie, randovervloeiing, uniformiteit, maskering.

De Geometry Manager Pro-software is opgenomen in de optionele ET-UK20-upgradekit.

Geometry