Current language: België- Nederlands
  • GEAVANCEERDE LEDSCHERMEN

Geavanceerde ledschermen voor bedrijven

Voor intensief professioneel gebruik ontworpen geavanceerde ledschermen van Panasonic

Panasonic Visual Solutions is voortdurend bezig met het perfectioneren van technologieën die u de vrijheid geven om de ultieme visuele ervaring te creëren. Nu, nu de wereld zich in de richting van 4K beweegt, zorgen we dat u altijd voorop blijft lopen – we combineren een heldere, scherpe 4K-resolutie met de ultrabetrouwbare kwaliteiten en uitbreidbaarheid die u gewend bent van onze led-schermtechnologie. Panasonic is een pionier in het gebruik van toekomstbestendige Intel SDM-functiesleuven op zijn geavanceerde SQ1-schermen, wat vrijheid en efficiënte op het gebied van upgradebaarheid, installatie en beheer oplevert.

Hoge duurzaamheid en veel uitbreidingsmogelijkheden, alles in 4K-resolutie

Onze 4K-ledmonitors worden al gebruikt in een breed scala van professionele omgevingen, waaronder openbare informatieschermen, informatievoorziening in winkels, verhuur en evenementenorganisatie, televisiestudio's en vergaderruimten. Dankzij hun hoge schokbestendigheid en de mogelijkheid voor 24/7 gebruik zijn ze bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Ze kunnen daarom betrouwbaar overal worden ingezet waar informatievoorziening van cruciaal belang is, zoals op treinstations en luchthavens en in winkelcentra, controlekamers en vergaderruimten.

De serie is uitgerust met een nextgeneration-functieslot dat kan worden aangepast aan Intel® Smart Display Module (Intel® SDM)-specificaties en waarmee signage met een ingebouwde pc van een derde kan worden bediend. De schermen zijn ook voorzien van een 4K USB-mediaspeler met een functie voor het bewerken van afspeellijsten. Failover- en failbackfuncties schakelen het systeem direct over naar alternatieve signalen wanneer de primaire video- en audiosignalen worden onderbroken. Multi-bewakings- en besturingssoftware ondersteunen stabiele werking en verminderen de rompslomp van het onderhouden en beheren van apparaten op het intranet. De schermen van de serie hebben ook meerdere ingangen, zonder dat er een processor nodig is. Een ideale functie voor vergaderruimten, controlekamers en televisiestudio's.

Alle schermen in deze serie zijn voorzien van DIGITAL LINK, waarmee de overdracht van hoogwaardige video-, audio- en besturingssignalen over lange afstanden (tot 150m) mogelijk is met één LAN-kabel.

Lees hier meer over 4K-technologie.