Current language: België- Nederlands
  • Location Based Entertainment - Museum

Museumervaringen op een hoger niveau

Museumervaringen op een hoger niveau

Traditionele musea kunnen moderniseren door audiovisuele technologie te gebruiken en zo de geschiedenis tot leven te wekken en de bezoekers een zeer boeiende en bevredigende ervaring te bieden. Met projectie voor immersieve ervaringen kunnen eeuwenoude werelden levensecht worden nagebootst en kunnen meesterwerken als nooit tevoren worden bewonderd. Deze nieuwe mogelijkheden om de geschiedenis, kunst en cultuur te verkennen, transformeren de museumervaring voor een nieuwe digitale generatie die is opgegroeid met technologie en die verwacht dat deze effectief wordt gebruikt in alle aspecten van hun leven.

Maak van uw museum een attractie om de jongste digitale generatie aan te trekken.

Omega Museum Zwitserland

Vier redenen waarom Panasonic uw belangrijkste technologiepartner is

Ontworpen om aan alle behoeften te voldoen

 

Of het nu gaat om het creëren van een immersieve ervaring voor uw hoofdattractie of het vergroten van de belangstelling met digital signage, Panasonic heeft de juiste beamertechnologie (3-Chip DLP/1-Chip DLP/3-LCD), met helderheidsniveaus tot 50.000 lumen, die bij uw budget en ambities past.

Museuminstallatie met projectoren
Kleurweergave in het techniekmuseum Velaquez

De beste kleurweergave in zijn klasse

 

Immersieve ervaringen moeten er zo levensecht mogelijk uitzien en de focus van Panasonic op de meest intense en realistische kleuren in zijn assortiment projectoren, zorgt ervoor dat het publiek de tentoonstellingen ziet zoals ze bedoeld zijn - zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van de apparatuur. Onze 4K-oplossingen tonen de meest fijne details, zonder zichtbare pixels, voor de meest realistische en natuurlijke weergave.

Lenzen voor elke situatie

 

Veel van onze meest gewaardeerde musea zijn niet gebouwd met immersieve ervaringen in gedachten. Panasonic heeft een ongelooflijk breed assortiment gespecialiseerde lenzen, zoals short throw, om de best mogelijke kijkervaring te realiseren in kamers van elke omvang of vorm, met lage of hoge plafonds. Met dit soort lenzen kunnen bezoekers de inhoud van heel dichtbij bekijken zonder voor schaduw te zorgen — op die manier leidt de technologie nooit af van de immersieve ervaring.

Panasonic projector met lenzen
Betrouwbare en onderhoudsvrije werking voor projectoren van Panasonic

Betrouwbaar en onderhoudsvrij

 

Al onze projectoren worden standaard geleverd met een garantie van 3 jaar of een garantie van 20.000 uur niet-onderhoudsgerelateerd gebruik in de normale modus — afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. We begrijpen ook dat uitvaltijd geen optie is, dus al onze laserprojectoren zijn ontworpen om een black-out te voorkomen. Dankzij de multi-drive laserlichtbronnen kan de projector blijven werken, en het storingsvrije invoersysteem zorgt ervoor dat er zonder beeldverlies overgeschakeld kan worden op een backupsysteem.

Panasonic in actie: succesverhalen

Nationaal Museum in Praag

Nationaal Museum Praag

Panasonic heeft geholpen bij het maken van een spectaculaire tentoonstelling genaamd Moments of History door gebruik te maken van short throw-lenzen in de smalle, ondergrondse, 112 meter lange gang van het museum.

Het Museum van Johannes Paulus II in Warschau nodigt uit tot een buitengewone ervaring

Het Museum van Johannes Paulus II

Museum van Johannes Paulus II. en Primaat van Wyszyński, Mt 5,14 brengt hulde aan twee prominente Poolse katholieke leiders. 24 laserprojectoren van Panasonic bieden bezoekers een unieke ervaring.

El Velaquez Tech Museum

Het Velazquez-museum

De kunst van de Spaanse schilder is tot leven gewekt in een verbluffende 360 graden immersieve ervaring.

Het Omega-museum vertelt het verhaal van het horlogemerk op een gevarieerde en interactieve manier

Omega Museum

Het museum vertelt het verhaal van het horlogemerk op een gevarieerde en interactieve manier. Met behulp van Panasonic projectoren zijn bioscopen van 360° en 180° geïnstalleerd en zijn tentoonstellingsruimten tot leven gewekt met Panasonic displays.

Wilt u nieuwe toepassingen voor projectoren implementeren?

Wij hebben een deskundig team klaarstaan om u te ondersteunen.
Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact met ons op