• play

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
  • All
  • Professional Displays
  • Projectors
Panasonic: gedurfder en helderder op ISE 2019

Panasonic zal aanwezig zijn op ISE 2019 waar het zijn klanten zal laten kennismaken met een reeks betrouwbare technologieën voor hen die met Visual en ProAV-technologieën werken, waarmee alle vrijheid verkregen wordt om te creëren. Hierdoor kunnen grenzen verlegd worden op het gebied van entertainment, openbare vertoning, onderwijs en samenwerking.

Panasonic lanceert duurzame reeks lampprojectoren

Panasonic Business heeft een nieuwe reeks draagbare projectors met korte projectieafstand gelanceerd met een levensduur van tot wel 20.000 uur, waardoor deze ideaal zijn voor langdurig gebruik in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Panasonic lanceert supergrote, superrobuuste 4K-beeldschermserie

Panasonic heeft zijn onlangs gelanceerde reeks professionele 4K-schermen uitgebreid met twee premium-grootformaatschermen van 86 en 98 inch.

Panasonic lanceert aanpasbare multi-touch videowall

Panasonic lanceert aanpasbare multi-touch CZH-videowand. Panasonic heeft een nieuwe ShadowSense-touchscreen videowand gelanceerd met volledige...

Panasonic lanceert volledig assortiment 4K-displays

Panasonic lanceert volledig assortiment 4K-displays. Panasonic heeft een nieuw assortiment professionele 4K-displays gelanceerd, met een serie van zes modellen die een hoge beeldkwaliteit leveren...

Panasonic lanceert zijn referentieklasse installatieprojectors

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 12.000 lumen die langdurige helderheid biedt en net zo compact en licht is als de bestaande projectors van 10.000 lumen.

Panasonic presenteert 's werelds kleinste en lichtste 4K-projector

Panasonic Business heeft een 4K+-laser-fosforsysteem toegevoegd aan zijn serie projectors, bedoeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installatie.

Panasonic versterkt line-up met 8.500 lumen SOLID SHINE laserprojector

Panasonic heeft zijn bestaande 1-Chip DLPTM-aanbod aan SOLID SHINE-laserprojectors verrijkt met de lancering van de PT-RZ870, die 8.500 lumen helderheid biedt tot aan WUXGA-resolutie.

Panasonic breidt zijn assortiment aan professionele 4K-schermen uit op InfoComm 2018

Panasonic Business introduceert een nieuwe reeks professionele 4K-schermen met een groot formaat op InfoComm 2018.

Panasonic laat Michelangelo baden in het licht

Door de audiovisuele technologie van Panasonic kan de pracht van de Sixtijnse Kapel opnieuw beleefd worden tijdens een nieuwe, meeslepende en multisensorische show in het Auditorium Conciliazione in Rome.

Panasonic op de Fuorisalone 2018: “TRANSITIONS” by Panasonic Design

Panasonic viert zijn 100-jarig jubileum met een visueel sterke, spectaculaire installatie op de Fuorisalone 2018, die plaatsvindt van 17 t/m 22 april 2018 in het Palazzo di Brera in Milaan.

prolight + sound 2018

prolight+sound 2018. Giving you the freedom to create spectacular shows Panasonic products and technologies are designed with one thing in mind: giving you...

Panasonic en Panopto introduceren platform voor de registratie van lessen over IP

Panasonic Business heeft een technische samenwerking aangekondigd met Panapto, leverancier van all-in-one videoplatforms. Samen gaan de bedrijven kant-en-klare platformoplossingen voor universiteiten en bedrijven leveren.

Panasonic onthult laserprojector met 21.000 lumen voor 4K-beeld en meer

Panasonic Business heeft aangekondigd een laser-fosforsysteem voor 4K en hoger toe te voegen aan de serie projectors, bedoeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installatie. 

Panasonic breidt aanbod uit van digitale informatieschermen met LinkRay

Panasonic komt met een nieuwe premiumreeks binnenschermen voor openbare informatievoorziening, evenementen en marketing via meerdere kanalen.

Panasonic onthult nieuwe serie draagbare projectoren

Panasonic heeft tijdens ISE 2018 een nieuwe reeks mobiele projectors aangekondigd met hoge helderheid en laag gewicht, ontworpen voor gebruik in kantoren en klaslokalen. 

Panasonic onthult serie 4K-beeldschermen

Tijdens ISE heeft Panasonic zes modelseries 4K-beeldschermen voor professioneel gebruik onthuld, met schermgroottes van 43 tot 86 inch. 

Nieuwe projector van Panasonic 'wolf in schaapskleren'

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 12.000 lumen, die net zo compact en licht is als de bestaande projectors van 10.000 lumen.

Panasonic toont op ISE 2018 hoogwaardige, interactieve ShadowSense™-displaytechnologie

Op ISE 2018 presenteert Panasonic haar interactieve serie ShadowSense™-beeldschermen, die speciaal is ontworpen voor high-end digitale reclametoepassingen.

Panasonic verbetert helderheid voor bedrijfsleven en onderwijs

Panasonic Business heeft twee extra heldere projectors aangekondigd voor onderwijs en bedrijfsleven, die de draagbaarheid en LCD-beeldkwaliteit combineren met de lage operationele kosten en hoge betrouwbaarheid van SOLID SHINE-laser.

Opnemen van hoorcolleges via IP
Leren, opnemen en afspelen.

Voor meer info klik hier

Social Media

Bekijk onze meest recente case study videos en blijf met ons in contact