4K-technologie

Er zijn tegenwoordig steeds meer grootformaatbeelden te zien in de publieke ruimte. Naarmate schermen groter worden, is de resolutie soms onvoldoende voor Full HD-kwaliteit en kunnen details verloren gaan. Beeldschermen van Panasonic zijn uitgerust met speciale technologieën waarmee de resolutie en kleurweergave worden verbeterd. Panasonic 4K wordt aangeraden voor digitale informatievoorziening op grote schermen.

Verbluffende Panasonic 4K-kwaliteit tot in de kleinste details

  Met ongeveer 8.290.000 pixels, oftewel ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full HD-scherm, zijn de beelden uiterst gedetailleerd.
 

 

Ook grote volumes gegevens zijn helder en scherp.
Beelden worden weergegeven op één scherm, zodat de gegevens niet worden opgesplitst en kijkers zich kunnen concentreren op het schermbeeld.

 

Ultra HD-beelden op grootbeeldschermen.

Deze dynamische grote beeldschermen projecteren levensechte, zeer gedetailleerde beelden.

Op plaatsen waar beelden vaak van dichtbij worden bekeken, creëert 4K een indrukwekkende sfeer. Ideaal voor digitale borden in commerciële omgevingen, waar deze veel aandacht zullen trekken.

 

Niet-4K-bronnen worden ook prachtig weergegeven

De nieuwe beeldverwerkingstechnologie van Panasonic (Detail Clarity Processor 3*) reproduceert ook niet-4K beeldcontent met een hoge beeldkwaliteit, zoals Full HD-beelden en pc-signalen.

*Optimaliseer de frequentie en het niveau van het ingangssignaal in horizontale en verticale richting, voor prachtig scherpe en heldere beelden.

Na het uitvoeren van een tweedimensionale analyse van de frequentie van het videosignaal in elke scene en na het extraheren van informatie over de verdeling van beeldcomponenten met superhoge, hoge, middelhoge en lage frequentie, zorgt het unieke beeldcorrectiecircuit van Panasonic voor een optimalisatie van elk beeldonderdeel op basis van de verkregen informatie.

 

Verscheidene interfaces voor 4K 60p video-ingangssignalen

De 4K-compatibele modellen van Panasonic zijn standaard uitgerust met een interface voor 4K 60p video-ingangssignalen. Naast HDMI video-ingangssignalen hebben ze een DisplayPort die 4K 60p video ondersteunt. Hiermee is invoer van signalen van verschillende 4K-apparaten mogelijk. Een SDI-aansluiting is ook mogelijk, met optionele 3G-SDI-terminalkaarten.

4K lcd-schermen van Panasonic krijgen Crestron® 4K-certificering

Aansluitterminal *LQ-serie

4K-productassortiment van Panasonic

4K UHD-lcd-schermen
TH-98LQ70/TH-84LQ70/TH-98LQ70L/TH-84LQ70L

4K 3-chip DLP™-projector
PT-RQ13K