Current language: België- Nederlands

Panasonic introduceert kleinste draagbare laserprojectors ter wereld van 6000 lumen

De nieuwe serie draagbare lcd-laserprojectoren van Panasonic hebben een helderheid van 4.500 tot 6.000 lumen en zijn met een gewicht van 7,2 kg de lichtste in hun soort.

In totaal bestaan de draagbare VMZ60 en VMZ50-series uit vijf nieuwe modellen in WUXGA (PT-VMZ60, PT-VMZ50, PT-VMZ40) en WXGA (PT-VMW60, PT-VMW50). Door het compacte ontwerp zijn de projectors eenvoudig te transporteren en daarmee zeer geschikt voor locaties waar in verschillende ruimtes wordt samengewerkt, zoals scholen en kantoren. De series zijn verkrijgbaar vanaf maart 2019 (VMZ50) en juni 2019 (VMZ60).

De lcd-projectoren hebben eenvoudige schermprojectie-instellingen en maken de overstap van lamp naar laser betaalbaar. De helderheid van 4.500 - 6.000 lumen zorgt voor scherpe beelden met een hoge kleurnauwkeurigheid. De projectors hebben 1.6x zoomlenzen voor short-throw-afstanden en ondersteunen brede V/H-lensverschuivingen. Dit vergroot hun flexibiliteit, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in kleine klaslokalen, vergaderruimten en beperkte ruimten. Dankzij een nieuwe koeltechnologie hebben de projectoren een gegarandeerde onderhoudsvrije werking van 20.000 uur.

4 modellen zijn compatibel met DIGITAL LINK™, waardoor video-, audio- en controlesignalen gelijktijdig kunnen worden overdragen over een afstand van maximaal 150 meter via slechts één LAN-kabel. Tot de overige functies behoren onder meer een USB-geheugenviewer en een draadloze module. Met deze laatste optie kunt u uw eigen apparaat meenemen en kunnen bezoekers via een app verbinding maken met de projector en data delen. Alle projectoren ondersteunen 4K- en 30p-signaalinput en zijn daarmee een toekomstbestendige oplossing voor het projecteren van de nieuwste beeldkwaliteit en content.

“Onze klanten vroegen al langere tijd om een lcd-laseroplossing voor eindgebruikers met een ontoereikend budget voor onze hoogwaardige 1-chip DLP™-reeks,“ zegt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic. “Onze projectors zijn toonaangevend als het gaat om omvang, gewicht en betrouwbaarheid, waardoor wij rekenen op een erg goede ontvangst.”

De projectoren worden gepresenteerd tijdens de ISE 2019 van 5 tot 8 februari in Amsterdam. Bezoek ons in hal 1, stand 1-H20, om deze en andere nieuwe technologieën van Panasonic te ontdekken.

Ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar: https://business.panasonic.nl/visual-system/

EINDE